3 motive pentru care relațiile la distanță sunt complicate

Asigură-te că înainte de a te implica într-o relație la distanță cunoști toate aspectele negative și complicate ale unei astfel de relații. Caracterul puternic trebuie să fie punctul tău forte pentru a reuși să faci față relației la distanță.
  • Publicat:
3 motive pentru care relațiile la distanță sunt complicate
3 motive pentru care relațiile la distanță sunt complicate Sursa foto: Shutterstock

De ce sunt complicate relațiile la distanță? Pentru unii oameni, distanța reprezintă testul final. Aceasta are drept scop ca partenerii să-și aprofundeze dragostea și dedicația unul față de celălalt în ciuda oricăror dificultăți apar în cale. Cu toate acestea, adevărul este că relațiile la distanță nu sunt ușoare. De fapt, acestea sunt dificile de gestionat, iar rata de funcționare este considerată destul de scăzută.

Deși la început, distanța pare să nu creeze probleme majore, în cele din urmă, aceasta devine greu de suportat și îți poate testa puterea, precum și încrederea în relație. Iată trei aspecte dure despre relațiile la distanță!

  1. Lipsa intimității fizice

Aproape toate relațiile sunt construite pe intimitate și contact fizic. Atât intimitatea, cât și contactul fizic ajută un cuplu să rămână mai aproape împreună și are puterea de a crea sau a rupe o relație. Atingerea fizică este imposibilă atunci când ne referim la relațiile la distanță. Există, desigur, metode de a face față sau de a trăi cu absența partenerului tău, cum ar fi programarea întâlnirilor regulate, dar adevărul este că aceste momente vor părea întotdeauna scurte și trecătoare. Crezi că poți face față angoasei separării frecvente?

  1. Te simți din ce în ce mai singur

Persoanele aflate în relații la distanță se confruntă frecvent cu singurătatea, mai ales când întâlnesc alte cupluri care se angajează în manifestări publice de afecțiune. În loc să ai parte de acțiuni obișnuite și momente obișnuite de cuplu, te vei simți de parcă ești singur sau de parcă te afli pe o planetă diferită față de cea a partenerului tău. Oricât de trist ar fi, aceasta este realitatea relațiilor la distanță. De fiecare dată când vei vedea un cuplu care se bucură de o plimbare în parc sau care chiar se ceartă, vei simți și vei dori să te afli în ipostaza lor. Da, apelurile, mesajele text sau videoclipurile și imaginile sunt utile, dar nu sunt niciodată la fel.

  1. „Ochii care nu se văd se uită”

În cele din urmă, momentele de revedere dintre tine și partener se vor simți ca și cum ai întâlnit un prieten vechi pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme. De fiecare dacă când interacționezi cu partenerul tău, vei descoperi noi comportamente deranjante, iar faptul că viețile voastre sunt separate atât din punct de vedere al contactului fizic, cât și din punct de vedere al stilului de viață, vă va face să vă întrebați de ce oare încă sunteți împreună.

Așadar, înainte de a alege să te implici într-o relație la distanță, asigură-te că ești dispus să treci prin momente dureroase și încearcă să găsești modalități prin care scânteia dintre voi să nu dispară.

Surse: msn.com, lovearoundme.com, melodyofwords.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Sarah Mușat
La început de drum, dar cu toate acestea încrezătoare în abilitățile ei, s-a alăturat echipei Ce se întâmplă doctore? în anul 2022. A început acest nou capitol cu entuziasm și cu o mare dorință de a inspira un număr cât mai mare de oameni prin informațiile de cea mai bună calitate ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”