Secretele Victoriei Beckham! Cu ce își începe ziua și alimentele care nu îi lipsesc din meniu

Celebra creatoare de modă are un ritual bine pus la punct.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Victoria Beckham, partenera de viață a lui David Beckham, a dezvăluit dieta și rutina ei de antrenament. Pe Instagram, vedeta le-a arătat fanilor cum se antrenează zilnic. Are 49 de ani, dar arată fenomenal! 

Victoria Beckham a dezvăluit unul dintre secretele siluetei sale

Victoria Beckham are mare grijă de aspectul său fizic și de sănătate. A recunoscut că nu este adepta mâncărurilor de tip fast-food și foarte rar consumă alimente grase. Ea este cunoscută pentru dietele sale restrictive, bazate pe consumul de pește și legume. În plus, face sport zilnic. La cei 49 de ani ai săi, creatoarea de modă își menține o siluetă de invidiat. Recent, ea a oferit și o perspectivă asupra altor secrete de frumusețe.

Într-un interviu, partenera fostului fotbalist David Beckham a dezvăluit că își începe ziua cu câteva linguri de oțet de mere pe stomacul gol, un obicei pe care îl respectă cu sfințenie în fiecare dimineață, notează Daily Mail.

Citește și: Pamela Anderson a vorbit despre motivul pentru care nu se mai machiază la evenimente: „Am simțit cu adevărat că trebuie să arăt cine sunt și asta mi-a dat un sentiment de eliberare”

Consumă zilnic sucuri verzi

Și partenerul de viață, David Beckham, are un rol esențial în menținerea sănătății soției sale. Cuplul adoră sucurile verzi, cu un amestec bogat în nutrienți precum broccoli, spanac, castraveți, țelină, măr, ghimbir, lămâie și lime.

După fiecare sesiune de antrenament, vedeta se răsfață cu un smoothie delicios, care include pudră de proteine, nuci și fructe proaspete. De ani de zile, Victoria a înlocuit spaghetele tradiționale cu dovlecei și legume condimentate cu creveți.

Fosta membră a trupei Spice Girls spunea, în urmă cu ani buni, că „mănâncă trei sau patru avocado pe zi”, pentru a-și menține pielea sănătoasă.

Are același meniu de 25 de ani 

Într-un interviu, David Beckham a recunoscut că soția lui, Victoria, are aceeași dietă de 25 ani și este disciplinată în alegerile alimentare. Ea consumă doar pește la grătar și legume la abur.

„Devin destul de intrigat în legătură cu mâncarea și vinul, când mănânc ceva grozav vreau ca toată lumea să încerce. Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar cu legume la abur, foarte rar se abate de la meniul ăsta”, spunea David Beckham în cadrul podcastului River Cafe Table 4.

Sursa foto: instagram Victoria Beckham

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân