Pamela Anderson a vorbit despre motivul pentru care nu se mai machiază la evenimente: „Am simțit cu adevărat că trebuie să arăt cine sunt și asta mi-a dat un sentiment de eliberare”

  • Publicat:
Pamela Anderson a vorbit despre motivul pentru care nu se mai machiază la evenimente: „Am simțit cu adevărat că trebuie să arăt cine sunt și asta mi-a dat un sentiment de eliberare”
Sursa foto: profimedia

Pamela Anderson a dezvăluit recent motivul suprinzător pentru care a renunțat să mai poarte machiaj, și nu doar în viața privată, ci și pe… covorul roșu!

Starul din Baywatch, în vârstă de 56 de ani, a declarat pentru The Daily Telegraph că emisiunea ei de renovare „Pamela’s Garden of Eden” a determinat-o să se prezinte în fața fanilor în varianta sa REALĂ.

„Mi-am dorit să fie real. Nu am vrut să fie totul aranjat și să pară fals. Trebuia să fiu eu însămi, să ies din pielea mea”, a dezvăluit actrița.

„Am simțit cu adevărat că trebuie să arăt cine sunt și asta mi-a dat un sentiment de eliberare”, a continuat Pamela, citată de Daily Mail.

Pamela Anderson, așa cum nu ai văzut-o niciodată

Îndrăgită actrița a ținut să sublinieze faptul că s-a simțit extraordinar să apară complet naturală în față camerelor de luat vederi astfel că a decis să apară așa și la evenimentele mondene.

„Când am mers la Săptămâna Modei de la Paris, am decis să nu mă machiez și m-am simțit cu adevărat că acea fetiță de cinci ani din Ladysmith care a avut ocazia să poarte haine Victoria Beckham”, a mai spus Pamela.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Gestul său a fost considerat un MANIFEST

„M-am simțit atât de liberă. Nu era menit să fie un manifest, nu e vorba de pacea mondială și nu știam că va observă cineva. Nu mai vreau să stau la machiaj timp de trei ore. M-am uitat în oglindă și am spus ‘Ai aproape 60 de ani, este suficient de bine, pur și simplu bucură-te de Paris și nu întră în acest joc’”, a declarat Pamela Anderson.

Pamela a vorbit recent și într-un interviu pentru ELLE despre motivul care a determinat-o să își îmbrățișeze naturalețea. Această a dezvăluit că perspectiva sa asupra frumuseții și perfecțiunii s-a năruit după moartea makeup-artistului său, Alexis Vogel, care a fost răpusă de cancer în 2019.

„Alexis era cea mai bună. Și de atunci am simțit că, fără Alexis, este mai bine pentru mine să nu mă mai machiez”, a explicat Pamela pentru ELLE.

„Am observat că erau toate aceste persoane care realizeau machiaje îndrăznețe și este în fierea mea să merg împotriva curentului și să fac ceva complet opus față de ce face toată lumea”, a încheiat vedeta.

Citește și: Robbie Williams, lovit din plin de menopauza masculină: „Părul s-a rărit, testosteronul mi s-a dus”

Surse: CNN, People, ELLE

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân