Podcastul „Altceva cu Adrian Artene”, cel mai iubit podcast cultural conform Radar de Media

  • Publicat:
Podcastul „Altceva cu Adrian Artene
Podcastul „Altceva cu Adrian Artene” a fost premiat aseară în cadrul celei de-a XII-a ediție a Premiilor Radar de Media. Produsul media a fost recompensat cu Premiul Myosotis pentru podcast cultural, o reconfirmare, iată, atunci când vine vorba despre „De ce”- ul existenței pe această piață în plină evoluție.

„Altceva cu Adrian Artene” este un podcast în care se rostesc cuvinte pătrunzătoare, iar invitații sunt lumini ce străpung întunericul.

 

 

Comunitatea „Altceva” este formată din oameni normali care nu au abandonat lecturile, care știu să asculte o muzică și cu inima, nu doar cu urechile, dar și din cei care extrag răspunsuri din tăcere și se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. Mai presus de toate, însă, este a acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalți bunătate și a lăsa în urma noastră opere de lumină.

 

„Acest premiul aparține, de fapt, personalităților care au acceptat să poarte, la ALTCEVA, un dialog ziditor de catedrale sufletești. Fiecare invitat în parte este un bun de patrimoniul național, iar această distincție îmi întărește credința că, în România, cultura mai păstrează tribune de la care să-și rostească valorile. Și că zgomotul nu a pus încă stăpânire, în totalitate, peste spațiul public”, declară Adrian Artene, realizatorul podcastului care, până la finalul anului, atinge numărul magic de 100 de episoade. Până în acest moment, poveștile spuse lui Adrian Artene au strâns peste 5 milioane de vizualizări.

 

„Altceva cu Adrian Artene”, podcastul care vine să-ți antreneze mintea și să-ți hrănească sufletul, se difuzează săptămânal în fiecare sâmbătă, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube care-i poartă numele.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân