Cum a slăbit Maurice Munteanu, fără să-și taie stomacul! „E atât de simplu!”

Juratul de la Kanal D a făcut câteva schimbări importante în viața lui. Cum a reușit să slăbească enorm?
  • Publicat:
Cum a slăbit Maurice Munteanu, fără să-și taie stomacul!
sursa foto: Facebook Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a uimit pe toată lumea cu transformarea sa din punct de vedere fizic. Celebrul vlogger a a reușit să slăbească 23 de kilograme pe parcursul unui an, iar mulți au crezut că a apelat la operație de micșorare a stomacului. În realitate, însă, el a renunțat definitiv la anumite alimente care îi făceau rău. Iată declarațiile! 

Maurice Munteanu a slăbit enorm

Maurice Munteanu este într-o formă de zile mari, după ce a dat jos în jur de 25 de kilograme. Într-un interviu pentru Ego.ro, el a explicat că nu și-a tăiat stomacul, așa cum s-a vehiculat în spațiul public. Juratul de la Kanal D a mărturisit că a adoptat un stil de viață mai sănătos și a renunțat total la anumite alimente, pentru a ajunge la o formă de invidiat.

Mai exact, el a renunțat total la zahăr, alcool, produse de patiserie și prăjeli. În plus, nu se abate niciodată de la reguli, deși înainte nu se putea limita la un singur pahar de vin sau la o singură prăjitură.

Citește și: Probleme de sănătate pentru iubita lui Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru: „Îmi apar pe piele”

A renunțat complet la câteva alimente

„Nu am făcut nimic, am slăbit, atât. Mă rog, nimic… ceva am făcut, dar în niciun caz ce credea lumea, că m-am operat la stomac și alte porcării de genul acesta. Nu! Am primit mesaje și mă întrebau unde m-am operat. Rămâneam așa, cu telefonul în mână, blocat: “Hello, ați înnebunit!? Nu m-am operat nicăieri”. Nu am mai mâncat, e simplu. E atât de simplu, de fapt”, a explicat el.

„Noi știm, de fapt, ce trebuie să facem. Toți oamenii știu ce trebuie să facă. Toți oamenii știu că dacă vor mânca la prânz pește și o salată și la ora 5.30 – 6.00 un măr, vor slăbi. Noi știm, de fapt, ce avem de făcut. De fapt, nu facem, asta e problema. Și ne mințim, cum m-am mințit și eu ani de zile și intrasem așa, într-un cerc vicios. În momentul în care am renunțat complet la alcool, complet la zahăr, complet la tot ce înseamnă aluat, patiserie, prăjeli și așa mai departe, rezultatele sigur că într-un an de zile au fost vizibile”, a declarat acesta pentru Ego.ro. 

maurice munteanu
sursa foto: instagram

Nu se abate de la reguli

Maurice Munteanu a recunoscut că la el nu există „cheat day”, pentru că nu-și dorește să trișeze.

„Asta creează un precedent și nu cred în chestia asta. Fac parte din categoria oamenilor excesivi, care nu se pot opri la, habar n-am, un pahar de vin sau la o prăjitură. Eu aș mânca o ciocolată întreagă sau aș bea 7-8-9 pahare de vin, nu unul. Pentru că știu chestia asta despre mine, am preferat să spun stop. Nici măcar nu e greu, pentru că totul vine din cap. Important este să se facă declicul”, a mai adăugat juratul.

De asemenea, el a explicat cum a luat această decizie radicală. Totul s-a întâmplat într-o noapte, imediat după o petrecere.

„Momentul a fost după o petrecere care s-a desfășurat la un restaurant foarte simpatic. Era ziua unei prietene, ne amețisem foarte, foarte tare toți cetățenii participanți acolo. Mă rog, mulți veniseră după ani și ani de absență din România, din toate colțurile, New York, Geneva, Hamburg, Paris, prieteni pe care nu îi văzusem de foarte multă vreme. A mai fost și pandemia. Amețiți fiind, am plecat acasă. A doua zi, când am fost tot acolo, în același restaurant, să iau un prânz târziu, când am văzut nota și am constatat că eu, de fapt, băusem, în afară de multe pahare de șampanie și vreo 19 sau 20 de digestive duble, în momentul acela am realizat că m-am prostit destul”, a mai completat acesta.

Citește și: Cele 4 legume care îngrașă la fel de mult ca micii. Românii le consumă în fiecare zi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân