Cum se menține într-o formă de zile mari Valentina Pelinel! Secretele soției lui Cristi Borcea pentru o siluetă de invidiat

Fostul manechin are mare grijă să arate impecabil de fiecare dată când apare în public.
  • Publicat:

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, arată incredibil de bine la 42 de ani. Fostul fotomodel a dezvăluit la ce apelează pentru a se menține în formă. În plus, a vorbit deschis despre și tratamentele non-invazive pe care le face regulat.

Valentina Pelinel, secretele unei siluete de vis

Valentina Pelinel este cea de-a treia soție a fostului boss dinamovist, Cristi Borcea! Cu toate că blondina i-a dăruit afaceristului trei copii, aceasta a revenit rapid la silueta dinainte de sarcini, iar mulți au fost curioși să afle secretele vedetei.

Ea a recunoscut că face sport regulat, dar apelează și la diverse tratamente faciale pentru a arăta cât mai bine. Pelinel nu s-a sfiit să declare că apelează la injecții cu botox. Nici partenerul său, Cristi Borcea, nu ezită să treacă pe la cabinetul medicului estetician.

sursa foto: instagram Valentina Pelinel

Face sport zilnic

„Investim în noi și în familia noastră, așa cum e normal să fie. E respect de sine să ai grijă de sănătatea ta și de felul cum arăți. Eu ratez oricând cu plăcere o ieșire în oraș în favoarea orei de aerobic, iar Cristi oricât de mult muncește zilnic, seara e la sală.

Fac sport zilnic în cursul săptămânii când sunt în București cu prietena mea, Luminița Nicolescu. Și uneori yoga. Mă ajută la mobilitate, respirație, deconectare de la orice stress. Am avut și câteva kilogame în plus acum vreo 15 ani. Cam 5-6 mai mult decât acum. Acum am 64, e greutatea mea ideală. Cristi face sală, aleargă pe bandă, dar și forță. Suntem ambițioși”, a declarat Valentina Pelinel, pentru Cancan.ro.

Citește și: Cum a slăbit Maurice Munteanu, fără să-și taie stomacul! „E atât de simplu!”

Fostul manechin și soțul ei apelează la injecții cu botox

Valentina Pelinel a mai mărturisit că ea și Borcea apelează des la injecții cu botox și acid hialuronic, pentru a-și ascunde câțiva ani de pe chip.

„Folosim fiole cu multivitamine, colagen, acid hialuronic, pe care le alternăm. Creme, măști. Facem și tratamente cosmetice și tratamente de stimulare a colagenului, precum și masaj facial. Ce-i drept, ne ajută și gena, și pentru asta le mulțumim părinților. Ambii am făcut și injecții cu botox în zona frunții. Mai nou, prefer Sculptra, un procedeu care stimuleaza propriul colagen”, a mai completat Valentina Pelinel.

Citește și: Valentina Pelinel îşi regenerează părul cu Terapia Vampir!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân