Adrian Daminescu s-a vindecat de cancer într-un timp record. Cum a reușit cântărețul să scape: „Eram ușor legumă”

Celebrul cântăreț a reușit să se vindece de cancer în 2 ani.
  • Publicat:

În ultimii doi ani, Adrian Daminescu a trecut prin momente dificile, după ce a aflat că suferă de o boală nemiloasă: cancer la plămâni. La vremea respectivă, solistul nu le-a ascuns fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate, ba chiar a reușit să urce pe scenă, fiind vizibil afectat de boala sa. Între timp, celebrul artist a reușit să se vindece de cancer. Iată cum a reușit într-un timp atât de scurt! 

Adrian Daminescu a scăpat de cancerul pulmonar

Adrian Daminescu (67 de ani) a dus o luptă cumplită cu o afecțiune gravă! Cântărețul a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar în vara lui 2022 s-a retras din viața publică pentru a se ocupa de starea sa de sănătate. Din fericire, el a reușit să treacă peste această cumpănă. În prezent, Adrian Daminescu nu mai urmează niciun tratament și a revenit pe scenă, spre bucuria fanilor săi.

Citește și: Bărbat de 47 de ani mort la câteva săptămâni după ce s-a înecat cu pâine prăjită. Ce boală cruntă i-au descoperit medicii

La începutul anului, Adrian Daminescu a început să cânte din nou, după ce a terminat tratamentul pentru cancer la plămâni. Solistul mărturisea că a terminat ședințele de citostatice, iar medicii l-au declarat vindecat!

Sursa foto: captură TVR2

Cum s-a vindecat: Eram ușor legumă”

Adrian Daminescu a și povestit cum a reușit să se vindece de cancer pulmonar într-un timp record.

„Cum am fost bolnav vreo doi ani de zile, nu am putut să ies din casă. Și abia așteptam momentul, să îmi revin. Nici nu aveam energia respectivă, ca să pot să ies afară. Eram ușor legumă. Acum am început să îmi recapăt musculatura, ca în orice boală de genul acesta, care te trântește la pământ de nu te vezi. Am reușit să-mi pun musculatura înapoi și să-mi recreez rezistența necesară pentru a putea trăi. Acum am zis că vreau să merg neapărat la pescuit. E una dintre pasiunile mele și îmi face mare plăcere”, declara artistul pentru Fanatik.

„Eu am scăpat de boală. Am avut noroc și de niște medici extraordinari. Eu abia reușeam să mă scol din pat, dar îmi puneam halatul alb, eșarfă și o țigară electronică și ieșeam pe hol cu bolnavii și le făceam ședințe existențiale. Moartea face parte din viață, dar nu trebuie să ne gândim la ea, trebuie să avem alte idealuri”, a mai declarat Adrian Daminescu.

A renunțat la scenă pe toată perioada tratamentului

Apropiații lui au dezvăluit faptul că artistul de muzică ușoară a avut medici foarte buni care au luptat cot la cot cu el pentru a învinge cumplita boală. De asemenea, specialiștii i-au recomandat să aibă o perioadă de recuperare mai lungă. Din acest motiv, el a anunțat în 2022 că ia o pauză de aparițiile publice.

„Adrian a avut parte de atenția unor medici români foarte buni. Au știut să ia cele mai bune decizii în cazul său. Cei care-l cunosc mai bine știu că a fost mai toată viața lui un fan al țigării, pe care nu a abandonat-o în totalitate nici azi, chiar dacă medicii i-au cerut, mai mult sau mai puțin, acest sacrificiu.

În plus, a fost și va rămâne genul de persoană care nu vrea să-și împovăreze fanii cu tot felul de lucruri despre el. Nu i-a plăcut niciodată mediatizarea excesivă și nici ca în perioada actuală, când lumea are parte de necazurile sale, să mai adauge și el încă unul, pe deasupra”, au spus surse din preajma lui, pentru Playtech.ro. 

Citește și: Cântăreț mort la doar 35 de ani. Fusese diagnosticat cu cancer la creier: „Adio, suflet frumos!”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân