Cântăreț mort la doar 35 de ani. Fusese diagnosticat cu cancer la creier: „Adio, suflet frumos!”

Doliu în lumea muzicală internațională! Cântărețul Johnny Ruffo a murit la vârsta de 35 de ani.
  • Publicat:

Cântărețul australian Johnny Ruffo s-a stins din viață la numai 35 de ani, după ce mai bine de cinci ani s-a luptat cu o boală cruntă. Artistul a decedat pe 10 noiembrie, iar fanii sunt împietriți de durere. 

Johnny Ruffo a murit la 35 de ani

Johnny Ruffo a devenit cunoscut după ce a participat la ”X Factor Australia”, în 2011. Atunci, el a ajuns până în finala concursului, iar după apariția la emisiunea de talente Johnny Ruffo a primit numeroase colaborări. Doi ani mai târziu, Johnny Ruffo a fost cooptat să apară n serialul australian „Home and Away”.

Din păcate, viața lui s-a schimbat radical în 2017, când a fost diagnosticat cu cancer la creier. La vremea respectivă, solistul australian a început să urmeze un tratament agresiv împotriva bolii. Cu toate eforturile medicilor, boala se agravase, iar Johnny Ruffo își petrecea luni de zile în spital, pentru a beneficia de supravegherea permanentă a cadrelor medicale.

Fusese diagnosticat cu cancer la creier

Deși era conștient că boala se agravase, Johnny era hotărât să lupte până la final pentru a se face bine. Iubita lui, Tahnee, a fost în permanență lângă el și a sperat că totul va reveni la normal. Din nefericire, solistul a decedat pe 10 noiembrie, după ce a pierdut lupta cu boala nemiloasă.

sursa foto: instagram

Familia lui Johnny Ruffo a făcut tragicul anunț pe rețelele de socializare.

„Cu durere în suflet, astăzi a trebuit să ne luăm rămas bun de la iubitul nostru Johnny. Înconjurat de partenera sa Tahnee și de familie, Johnny a plecat liniștit, cu sprijinul unor asistente și medici incredibili. A fost un băiat foarte talentat, fermecător și uneori obraznic.

Johnny era foarte hotărât și avea o voință puternică. A luptat până la capăt și a luptat cât a putut de mult. Un suflet atât de frumos, cu atât de multe de dăruit. Cu toții te iubim Johnny și ne vom aminti de tine pentru toată bucuria pe care ai adus-o în viețile noastre. Odihnește-te liniștit!”, a fost mesajul transmis de familie pe pagina sa de socializare.

Fanii deplâng moartea lui

Johnny Ruffo avea o comunitate impresionantă de fani. După anunțul cutremurător al morții acestuia, fanii au scris zeci de mii de mesaje de condoleanțe.

„Este atât de greu de crezut. Rămas bun, om minunat.”, „Deci foarte foarte trist. Odihnește-te în pace Johnny Ai luptat cu tot ce ai avut, o inspirație atât de incredibilă pentru mine și pentru mulți oameni.”, au fost doar câteva dintre mesajele scrie de fanii artistului.

Fosta cântăreață Spice Girls Melanie Brown, care a fost jurat la „The Mask Singer”, a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Inima mea este frântă. Condoleanțe sincere”, a scris Mel B., pe Instagram.

Sursa: People.com

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Salată cu ciuperci și Mușchi File și paste cu Jambon de Curcan