Robbie Williams, lovit din plin de menopauza masculină: „Părul s-a rărit, testosteronul mi s-a dus”

După o viață dominată de haos și consum de droguri, Robbie Williams a recunoscut că se simte epuizat psihic și fizic.
  • Publicat:
Robbie Williams, lovit din plin de menopauza masculină:
sursa foto: Profimedia

Robbie Williams, unul dintre cei mai rebeli cântăreţi ai tuturor timpurilor, a devenit un bărbat serios, după ce s-a căsătorit cu actrița Ayda Field în 2010. Înainte de o întâlni pe vedetă, solistul a avut o viaţă tumultuoasă. El a declarat că anii de distracție din trecut i-au adus acum numai neplăceri. 

Robbie Williams, declarații șocante despre viața privată

Recent, Robbie Williams s-a confesat și a mărturisit că se confruntă cu menopauza masculină. Înainte de a împlini vârsta de 50 de ani, celebrul interpret englez a declarat că viața dezordonată i-a adus consecințe grave asupra sănătății sale mentale și fizice.

„Părul se subțiază, testosteronul a părăsit clădirea, serotonina nu prea mai este aici, iar dopamina și-a luat adio cu mult timp în urmă. Am consumat toate lucrurile bune naturale. Am ajuns la menopauză. Fiica mea îmi spune: „Tata e leneș”. Nu-mi place termenul ‘leneș’, pentru că așa eram descris când eram mai tânăr. Realitatea este că sunt pur și simplu epuizat de la ceea ce mi-am făcut în anii ’90 și o parte din anii 2000”, a declarat artistul.

Citește și: Robbie Williams, ”forțat” să se izoleze într-o vilă de lux, după ce a fost testat pozitiv de COVID-19

În cadrul unui interviu mai vechi, Robbie Williams (49 de ani) a declarat că el și soția lui, Ayda Field (43 de ani), nu au mai întreținut relații intime în ultimii ani.

Nu mai întreține relații intime cu soția

Fostul membru al trupei Take That a precizat că injecțiile cu testosteron sunt vinovate de lipsa libidoului. El le făcea regulat pentru a-și ține în frâu depresia.

„Toată lumea știe că nu există sex după căsătorie. Cam așa stau lucrurile. Am luat testosteron o vreme, dar, pentru că am devenit dependent, a trebuit să încetez tratamentul. Făcusem niște umeri masivi, arătam ca un portar. Nu era un aspect fizic bun pentru mine. Dar sexul pe care l-am făcut când eram pe testosteron a fost incredibil.

Făceam dragoste în continuu, nu ne mai săturam unul de altul. Mi-e dor. A fost o perioadă distractivă. Acum, uneori soția mea, Ayda, îmi mai spune că ar trebui să facem sex. Iar eu stau acolo, pe canapea, mănânc o mandarină și ridic din umeri. Cel puțin încercăm să facem!”, a declarat Robbie Williams, pentru tabloidul britanic The Sun.

Robbie Williams a fost dependent de alcool și droguri

În urmă cu mai bine de 10 ani, cântăreţul recunoaştea că a fost, de asemenea, dependent de droguri şi de alcool. A fost chiar la un pas de sinucidere. Robbie a devenit dependent de substanțe încă dinainte de a intra în trupa Take That. A început să ia droguri de la vârsta de 16 ani.

„Am crezut că pot să iau cele mai multe pastile, să beau cât de mult pot, că lucrurile acestea erau superputeri la momentul acela. Nu am știu că că era drumul meu spre moarte. Simți că ești indestructibil, nu simțeam că o să mor, doar în subconștientul meu știam că eram foare aproape de moarte. Am fost treaz șase zile, eram cu cineva care negocia cu traficanții de droguri și am avut o cursă nebună de șase zile.”, a declarat Robbie Williams pentru The Sun.

Sursa: Mirror.co.uk

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân