Vești bune pentru Adda, după 3 ani de luptă cu boala Lyme: „Plâng ca un copil”

Adda a făcut noi dezvăluiri despre starea ei de sănătate.
  • Publicat:
Vești bune pentru Adda, după 3 ani de luptă cu boala Lyme: „Plâng ca un copil”
Vești bune pentru Adda, după 3 ani de luptă cu boala Lyme: „Plâng ca un copil”/ foto: instagram

Adda nu-și mai încape în piele de fericire! Solista a primit vești bune din partea medicilor. La 3 ani de când a fost diagnosticată cu boala Lyme, vedeta a terminat, în sfârșit, tratamentul. Iată declarațiile sale! 

Adda a terminat tratamentul pentru boala Lyme

De când a aflat că suferă de boala Lyme, Adda a vorbit mereu cu sinceritate despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Inițial, solista s-a tratat greșit de altă afecțiune, însă în urma investigațiilor amănunțite, solista a aflat că se confruntă cu boala Lyme.

Recent, pe pagina personală de Instagram, Adda a anunțat cu mare bucurie că după un an și jumătate a terminat tratamentul pe care îl avea de la specialiști pentru boala Lyme. Ea a recunoscut că a plâns de fericire când a aflat vestea cea bună.

„Postez și plâng ca un copil. Am și băut un pic, deși e 14:30. Ideea e că, acum 30 de minute, am vorbit cu medicul meu și mi-a spus că oficial am terminat tratamentul pentru Lyme! Probabil o să mai beau un pic mai târziu și o să plâng iar…. și apoi o să mai beau și iar o să plâng…”, a fost mesajul scris de Adda, pe pagina personală de Instagram.

sursa foto: instagram

De 3 ani se luptă Adda cu boala Lyme

La începutul lui 2022, Adda a primit diagnosticul corect: suferea de boala Lyme. Acum, la aproape doi de urmat un tratament strict, vedeta a anunțat că a terminat tratamentul pentru boala Lyme. Doar în primele 5 luni de tratament, ea a luat aproximativ 31 de pastile pe zi și făcea injecții dureroase.

„Am făcut un calcul, că eu sunt psihopată uneori. «Uneori». Nu știu cât de exact este dar, în primele 5 luni de tratament am luat în total 4.650 de pastile. 31 pe zi mai exact. Aici intră și cele de protecție hepatică, stomac etc. Că m-am căptușit bine, ca să reziste organismul. Efectiv, spre final abia le înghițeam. Nu mai intrau. Apoi un an jumătate de injecții, Moldamin. Pentru cei care nu ați făcut… cum să vă explic. E ca și cum, printr-un ac lung și mare se injectează mască de păr. Cam atât de gros e. Iar durerea e ca și cum ai avea o măsea dureroasă de minte în fese. E ceva absolut ireal.

În lunile astea am mai înghițit, la nevoie, una, alta. Mai ales din alea de moși și babe, pentru artrită sau simptome neurologice. Zic moși și babe pentru că se face reclamă la TV la acele pastile, dar în reclamă apar unii de 70+. Și chiar ajută, pe cuvântul meu de cercetaș. Mai ales când mă trezeam noaptea și îl rugam pe Cătă să mă învelească pentru că nu îmi mai puteam mișca mâinile deloc. Uneori mai fac asta, dar noroc că trece senzația repede. I-am dat și cu vin alb uneori. Pentru că treceam de la agonie la extaz și voiam să-mi amorțesc durerea și frica, și nerăbdarea, și neliniștea. Și începeam să dansez singură prin casă”, a mai detaliat aceasta.

Urmează să se testeze din nou

Solista a mai precizat faptul că în luna februarie 2024 se va testa și că speră ca rezultatul să fie negativ. Momentan, ea esimte dureri și amorțeli sau diverse probleme neurologice.

Citește și: Cum recunoști insecta care te-a înțepat sau mușcat după felul în care arată pielea

„Lyme-ul este tortură. Sunt curioasă cum voi reacționa dacă rezultatele vor fi în favoarea mea. Sper în martie 2024 când mă voi testa din nou, să primesc cea mai bună veste și sper ca în octombrie 2024, când mă voi testa iar, să fie veștile tot bune. Fără simptome sau măcar simptome cât mai puține, să pot trăi cu mai puțină frică. Poate chiar să alerg și să fac sport. Și mai sper să nu mai treacă nimeni prin iadul ăsta. Să deschidă medicii ochii, să existe testări și protocoale de tratament. Sper multe pentru mine, dar și pentru cei ca mine. Cu Dumnezeu înainte”, a mai spus artista pe contul său de Instagram.

Citește și: Te dor articulațiile? S-ar putea să suferi de „boala mâncătorului de carne”!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân