Dieta urmată cu strictețe de Meghan Markle. Cum arată meniul zilnic al soției Prințului Harry

Meghan Markle este adorată de toate femeile din lume. Fosta ducesă are o siluetă impecabilă, iar secretul ei este unul foarte simplu.
  • Publicat:
Dieta urmată cu strictețe de Meghan Markle. Cum arată meniul zilnic al soției Prințului Harry
sursa foto: Profimedia

Meghan Markle arată extraordinar de bine, chiar și după ce a născut a doua oară. Soția Prințului Harry are un corp de invidiat, iar dieta ei este una extrem de simplă. Iată ce regim alimentar respectă bruneta, dar fără să renunțe la micile plăceri vinovate! 

Meghan Markle urmează cu sfințenie acest regim alimentar

Meghan Markle, partenera de viață a Prințului Harry, este una dintre cele mai îndrăgite personaje feminine din lume. Fosta actriță are doi copii, dar arată într-un mare fel. În trecut, fosta ducesă a declarat că iubește mâncarea, însă apelează la un regim alimentar adaptat pentru nevoile sale.

Citește și: Meghan Markle: produsul de 7 lei de care nu se poate despărți

În cadrul unui interviu, vedeta mărturisea că secretul ei este o dietă bazată foarte mult pe fructe și legume. De asemenea, în timpul săptămânii, soția lui Harry încearcă să mențină o dietă vegană.

Ce savurează la micul dejun

La prima oră a dimineții, Meghan Markle bea un pahar de apă fierbinte cu lămâie și mănâncă un bol plin de fibre, cu ovăz, cu lapte de migdale, banane şi sirop de agave. Mai mult de atât, preferă să evite cafeaua.

Între mese, ea preferă să savureze mici gustărele, bazate pe felii de mere unse cu unt de migdale.

„E foarte simplu să cazi în capcana băutului de cafea când obosești în jur de ora 16. Dar dacă amestec dimineața, în blender, mere, kale, spanac, lămâie, ghimbir și aduc la muncă, am observat că dacă beau încet din compoziție, am mai multă energie decât după o ceașcă de espresso,” a declarat Meghan Markle, relatează express.co.uk.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân