Meghan Markle: produsul de 7 lei de care nu se poate despărți

De data aceasta, aflăm care este singurul produs nelipsit din bagajul lui Meghan Markle, în special atunci când călătorește.
  • Publicat:
Meghan Markle: produsul de 7 lei de care nu se poate despărți
Meghan Markle: produsul de 7 lei de care nu se poate despărți

Încă de la prima apariție la brațul Prințului Harry, Meghan Markle a fost în centrul atenției, devenind una dintre cele mai admirate persoane publice, nu neapărat pentru povestea ei, ci pentru simplitatea de care dă dovadă. Fiecare apariție a sa a fost în atenția presei, iar ținutele, machiajul și coafurile alese au inspirat femei din întreaga lume. De data aceasta, aflăm care este singurul produs nelipsit din bagajul soției Prințului Harry, în special atunci când călătorește.

Produsul pe care Meghan Markle îl poartă cu ea în bagaj

În urma unui interviu din 2014 pentru publicația Allure, fosta actriță a dezvăluit care este produsul de care este dependentă și pe care-l poartă cu ea oriunde ar merge.

“Singurul lucru fără de care nu pot să trăiesc atunci când călătoresc este uleiul de arbore de ceai. Nu este cel mai glam lucru, dar dacă te tai, eşti ciupit de un ţânţar sau pur şi simplu ai probleme cu acneea, indiferent ce este, produsul acesta le vindecă pe toate. Este accesibil, suficient de mic cât să nu ocupe loc în bagaj şi îl iau cu mine peste tot”

Şi are perfectă dreptate. Uleiul de arbore de ceai este unul dintre cele mai complexe produse de beauty, având proprietăţi purificatoare, ideal pentru problemele acneice. Trebuie doar să aplici câteva picături în zona cu probleme cu ajutorul unui beţişor de urechi sau a unei dischete demachiante şi să laşi produsul să acţioneze.

Produsul se poate găsi atât în farmacii, cât şi în marile magazine de produse cosmetice, începând de la preţul de 7 lei.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: