Cum să ieşi bine în poze, în doar câteva secunde: trucuri folosite de soţia Prinţului Harry

Iată câteva dintre secretele lui Meghan Markle care o fac să strălucească în toate fotografiile.
  • Publicat:
Cum să ieşi bine în poze, în doar câteva secunde: trucuri folosite de soţia Prinţului Harry
FOTO: Hepta / Cum să ieşi bine în poze, în doar câteva secunde: trucuri folosite de soţia Prinţului Harry
Ducesa de Sussex este una dintre cele mai fotogenice femei de până acum. Fie că urmăreşte un meci de tenis la Wimbledon sau că este prezentă la un eveniment caritabil, iese extraordinar de bine din orice unghi sau postură în care este surpriză. Iată câteva dintre secretele lui Meghan Markle care o fac să strălucească în toate fotografiile.

Mai puţin machiaj, mai mult accent pe strălucirea tenului

Încă din ziua nunţii ne-a demonstrat că naturaleţea este una dintre cele mai bune alegeri. Meghan Markle pune foarte multe accentul pe machiajul natural şi luminos, iar pentru a obţine acest aspect, make-up artistul fostei actriţe, Daniel Martin, a dezvăluit că secretul stă într-un singur produs: iluminatorul. Ducesa de Sussex îl aplică strategic în locurile în care-şi doreşte mai multă strălucire, mai exact sub ochi şi de-a lungul pomeţilor.

Stăpâneşte părul rebel

Firele rebele de păr nu au ce căuta în această ecuaţie. Două dintre cele mai comune coafuri pe care Meghan Markle le adoptă sunt cocul messy şi buclele lejere şi, niciodată nu vei vedea în look-ul său părul să i se electrizeze. Fostul ei stilist a dezvăluit că unul dintre produsele pe care le foloseşte pentru a oferi luciu părului şi pentru a arăta impecabil este Kérastase Oleo Relax.

Ţinute monocrome

9 din 10 ţinute pe care Meghan Markle le-a purtat până acum sunt monocrome, ceea ce ajută la obţinerea unui efect de alungire. Bonus: dacă alegi să porţi şi o curea în talie, vei reuşi să-ţi evidenţiezi silueta şi să arăţi impecabil în forografii.

Tonuri puternice de culoare

Vrei să ieşi în evidenţă în faţa aparatelor de fotografiat? Optează pentru o rochie în nuanţă galben aprins sau roz cald şi vei fura orice priviire. În plus, o pereche de pantofi stiletto în nuanţă nude va oferi un efect de alungire al picioarelor.

Poziţia la poze

Dacă ne uităm la felul în care îşi ţine picioarele în timp ce este fotografiată, de le mai multe ori ţine picioarele încrucişate în dreptul gleznelor şi-şi lasă întreaga greutate pe piciorul din faţă astfel încât să găsească un unghi ideal pentru fotografie. Mai mult, pentru un aspect relaxat, lasă mâinile pe lângă corp.

Poziţia picioarelor atunci când stă pe scaun

La fel ca soţia Prinţului William, Kate Middleton, Meghan Markle  a învăţat să adopte ”poziţia ducesei” ceea ce înseamnă că atunci când trebuie să stea pe scaun, gleznele trebuie să fie încrucişate şi picioarele lăsate într-o parte. Este cea mai bună alegere în special atunci când porţi o rochie sau o fustă şi, în plus, picioarele apar mai subţiate.

Zâmbeşte relaxat

Dacă ar fi să identificăm o trăsătură des întâlnită a Ducesei de Sussex, cu siguranţă am spune zâmbetul. Meghan Markle are un zâmbet minunat şi nu ezită să-l expună în cea mai naturală şi relaxată formă. Până la urmă, se spune că zâmbetul este cel mai frumos accesoiu al unei femei, nu?
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: