Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare

Iată de ce este bine să cumperi pantofi cu un număr mai mare.
  • Publicat:
Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare
FOTO: shutterstock / Motivul pentru care celebrităţile poartă pantofi cu un număr mai mare
Nu de puţine ori nu am putut să nu remarc faptul că multe vedete şi-au făcut apariţia pe covorul roşu, la diferite evenimente sau chiar surprinse de paparazzi în timpul lor liber, îmbrăcate elegant şi cu pantofii…parcă să le scape din picioare. Ei bine, nu este un trend nou, însă motivul pentru care celebrităţile îşi aleg încălţămintea cu toc cu un număr mai mare este de înţeles şi de luat în calcul.

De ce să-ţi cumperi pantofi cu un număr mai mare?

Foarte multe celebrităţi aleg să-şi facă apariţia pe covorul roşu purtând pantofi cu un număr mai mare, deoarece în felul acesta vor preveni bătăturile şi rănile din zona picioarelor. Multe dintre ele sunt nevoite să poarte pantofi cu toc sau sandale timp de ore întregi, uneori chiar pentru toată seara. Îţi sună cunoscut, nu?
 
Deşi în viaţa de zi cu zi nu suntem prezenţi la evenimente mondene sau să defilăm pe covorul roşu, lăsându-ne admirate de cei prezenţi şi în centrul atenţiei, în special a fotografilor, chiar şi noi, femeile obişnuite, trăim momente similare. Nunţi, botezuri, petreceri private şi alte evenimente asemănătoare în care ne prezentăm cu ţinute elegante şi, evident, pantof cu toc, avem de suferit după purtarea lor pentru mai multe ore.
 
Pentru a menţine piciorul stabil şi pentru a nu aluneca, stiliştii aleg să pună în interiorul pantofului un suport de silicon. Pot confirma această metodă, deoarece chiar am încercat-o cu o pereche nouă de sandale şi, din fericire, disconfortul sau oboseala picioarelor nu au mai apărut. De foarte multe ori, pentru a ascunde acest aspect, multe celebrităţi aleg să poarte rochii maxi.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări: