Livia Graur: cum reuşeşte să aibă aceleaşi kilograme de 15 ani

Livia Graur a dezvăluit secretul pentru menţinerea kilogramelor.
  • Publicat:
Livia Graur: cum reuşeşte să aibă aceleaşi kilograme de 15 ani
Livia Graur este una dintre prezentatoarele de televiziune care se bucură de o siluetă de invidiat. Mai mult, niciodată nu a ţinut diete, nu a avut probleme cu kilogramele în plus şi se menţine la aceeaşi greutate de 15 ani.

Cum să te menţii la aceeaşi greutate timp de 15 ani?

La vârsta de 34 de ani, Livia Graur, are 52 de kilograme. Aceeaşi greutate pe care o avea şi acum 15 ani şi pe care o menţine. Bineînţeles, singura excepţie a fost perioada sarcinii, în care numărul lor a crescut, dar din fericire gena, sportul şi salatele au ajutat-o să le elimine rapid şi să revină la forma ei iniţială.

Galerie foto

vezi galeria
4 foto
 
„Eu mănânc mereu ce am chef, nu ţin diete, nu mă abţin de la nimic. Dar probabil contează faptul că nu mănânc mult, nu exagerez, alimentaţia e sănătoasă şi echilibrată. De exemplu, nu-mi lipsesc salatele. Zilnic mănânc fie roşii cu brânză şi ulei de măsline, fie castraveţi cu puţin oţet, sau salate cu ton, ouă, măsline, spanac şi lămâie. Acum, vara, ador salata de vinete, ardeii copţi sau porumbul fiert, care sunt sănătoase şi foarte gustoase. De asemenea, pomii din curte sunt plini cu piersici şi mere, iar tufa de zmeură este un izvor nesecat, aşa că am mâncat fructe producţie proprie. Sunt conştientă, totuşi, că Mama Natură a fost generoasă cu mine”, spune Livia Graur potrivit Click.

Sportul, esenţial pentru siluetă

Pe lângă alimentaţie, sportul joacă şi el un rol extrem de important în menţinerea siluetei.
 
„Sunt o persoană foarte activă, fac mereu multe lucruri, uneori de-odată. Acea stare de veşnic în priză se pare că ajută”, explică ea.
 
Chiar şi pe perioada pandemiei a reuşit să găsească soluţii pentru a fi activă.
 
„Trebuie să recunosc că în perioada asta am dus extrem de mult lipsa mişcării. Faptul că nu mai am acelaşi stil de viaţă, mereu pe fugă, care mă ţinea în priză tot timpul, m-a făcut să simt nevoia de mişcare. Soluţia: mi-am făcut un program săptămânal de exerciţii, în fiecare zi fac altceva. Într-o zi ies cu Renata cu rolele, în alta cu soţul meu cu trotinetele, sau cu bicicletele prin pădure, pe drumuri cât mai pustii. Sunt şi zile în care timpul nu-mi permite să ies la plimbare, iar atunci fac exerciţii în curte, cu mingea medicinală, la salteluţă. Din când în când alerg într-un parc de pe lângă casă”, a dezvăluit prezentatoarea de televiziune pentru Click.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: