Minodora, pentru prima oară în costum de baie, după ce a slăbit de la aproape 100 de kilograme

Minodora s-a fotografiat pentru prima oară în costum de baie.
19.08.2020 | Redactia CSID
Minodora, pentru prima oară în costum de baie, după ce a slăbit de la aproape 100 de kilograme
Minodora şi-a făcut apariţia în costum pe baie pe litoralul românesc, după ce a slăbit 38 de kilograme, asta după ce în urmă cu câţiva ani putea jura că nu va îmbrăca niciodată costumul de baie, nici măcar plătită.
 
“Duminică… puţină relaxare nu strică (…). Dacă sunteţi la mare, vă aştept cu drag!!? La mareee, la soaree!!? (…). Vă puuup!!?????” este descrierea pusă de artista de muzică de petrecere în dreptul celor trei fotografii pe care le-a făcut, în Costineşti.

Galerie foto

vezi galeria
7 foto

Cum a slăbit Minodora?

Minodora, în vârstă de 42 de ani, a trecut printr-o transformare absolut fabuloasă. Artista cântărea 98 de kilograme, iar în prezent arată ca la 17 ani.
Artista a mărturisit că s-a confruntat cu kilogramele în plus şi pentru că este o mare pofticioasă.
 
”Mâncam prin benzinării, luam anticoncepţionale, m-am îngrăşat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, am avut şi 98 de kilograme, cel mai mult. Dar nu am fost niciodată vreo slăbuţă, am fost un pic mai robustă”, spunea ea, la Antena 1.
 
În anul 2014, solista a avut nevoie şi de o operaţie de liposucţie pentru a scăpa de surplusul de piele de pe abdomen, după ce slăbise 23 de kilograme cu dietă şi sport. Între timp s-a îngrăşat din nou, aşa că a apelat la o operaţie de micşorare a stomacului.
 
„Întotdeauna am fost capricioasă şi am făcut numai ce am vrut. Doctorul mi-a spus că dacă vreau să slăbesc mai mult de 20 kg, trebuia să slăbesc 30 kg, să nu mai mănânc între mese. Ce se întâmplă, mănânc 4-5 guri şi nu mai pot! Iar eu ar trebui să stau o oră la masă. Nu fac acest lucru. Mănânc 4-5 guri, m-am săturat şi peste 2 ore îmi este iar foame. Vă mai spun că nu mănânc prăjit nimic, decât la cuptor, pe grătar sau fiert! Nu mănânc gras deloc, nu mănânc paste, orez sau cartofi, fără dulciuri după ora 19.00 seara, iar la ora 20.00 dorm, ca să nu mi se mai facă foame. Foarte important este să vă păstraţi orele de mâncare”, a mai menţionat Minodora, pe Facebook.