Acest cuplu a slăbit 55 kg împreună, într-un an. Ce au mâncat cei doi, timp de 12 luni

Cum arată acum cei doi? Au uimit pe toată lumea.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Un cuplu din Texas a reușit, într-un singur an, să slăbească împreună peste 55 de kilograme, adoptând un stil de viață sănătos. În plus, pentru a ajunge la rezultate remarcabile, cei doi soți au îndrăgit sportul și nu au de gând să se mai reîntoarcă la kilogramele din trecut. Ce au introdus în meniul lor zilnic? 

Cuplul care a slăbit 55 kg împreună, într-un an

Ashley Evans și Brendan Roche, în vârstă de 34 de ani, au slăbit împreună 55 de kilograme înainte de a face o excursie în Hawaii. Roche a câștigat o excursie all-inclusive în Hawaii, prin intermediul locului său de muncă, dar fericirea cuplului din Houston nu a durat foarte mult. Știau că va fi o vacanță la plajă, însă kilogramele în plus îi speriau.

Îndrăgostiții au decis să-și schimbe total stilul de viață, renunțând la junk-food, sucuri acidulate și alimente procesate. Ashley Evans și Brendan Roche au explicat că s-au îngrășat extrem de mult în timpul pandemiei de COVID.

„Știam că nu eram nici pe departe în formă pentru a ne îndrepta spre unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ și pentru a ne bucura cum se cuvine”, a recunoscut Evans, care suferă de diabet de tip 1, scrie nypost.com. 

Ce au consumat timp de 12 luni

Cei doi au reușit să câștige o excursie de vis, dar când au constatat că sunt prea grași pentru o asemenea experiență, au decis să ia măsuri drastice. Roche cântărea 117  kilograme, iar Evans avea 102.

După ce au început să urmeze un program strict de slăbire, Ashley Evans a slăbit aproximativ 31 de kilograme, iar Roche a pierdut în jur de 25 de kilograme. Cuplul a precizat că schimbarea alimentației și exercițiile fizice i-au adus unde sunt astăzi. În prezent, cei doi mănâncă mai sănătos, iar în ultimele 12 luni au slăbit extrem de mult.

Mănâncă doar alimente sănătoase și au renunțat la junk-food

„Ne-am întors la alimentele de bază, față de alegerile nesănătoase pe care le făceam, eu evit secțiunea de mijloc a magazinului alimentar, cele mai sănătoase alegeri sunt la periferie”, a spus Evans.

Citește și: Carbohidratul care te ajută să slăbești. Femeile se feresc de el crezând că îngrașă

Au înlocuit gogoșile cu dulceață și chipsurile cu legume proaspete, carne slabă și nuci. În plus, cuplul a renunțat definitiv la consumul de alcool și a aruncat toate alimentele procesate. De asemenea, atunci când comandă mâncare la pachet, optează pentru salate și smoothie-uri.

Femeia gătește des acasă

Ashley Evans a decis să pregătească unele dintre mâncărurile lor preferate, inclusiv Philly cheesesteaks, dar într-un mod mai sănătos. Aceasta a schimbat, de asemenea, cantitatea de mâncare pe care o pregătește zilnic, pentru a nu fi tentați să mănânce mai mult.

În loc să folosească pâine pentru un sandviș Philly Cheesesteak, Evans a umplut ardeii cu friptură, brânză, ciuperci și ceapă.

„Aceste schimbări mici și treptate au fost suficiente pentru ca noi să simțim în continuare că mâncăm ceea ce ne dorim, iar atunci când faci lucruri acasă, ai controlul asupra a ceea ce pui în mâncare”, a mai declarat Evans.

Au renunțat complet la gustările nocturne

Roche a spus că cea mai mare provocare a fost renunțarea la gustările nocturne, dar în loc să renunțe cu totul la acest obicei, a schimbat gustările cu unele mai sănătoase și acum rareori poftește la alimente sărate.

Apoi, s-au înscris la o sală de sport, chiar înainte de a pleca spre Maui, în mai 2023. Evans s-a axat pe exerciții cardio urmate de ridicarea greutăților și a observat o îmbunătățire a corpului și a diabetului.

„Obișnuiam să gătesc suficientă mâncare pentru o familie de șase persoane și aveam resturi pe care noi doi le mâncam la nesfârșit. Medicul meu a spus că cifrele mele sunt frumoase, iar asta este ceva ce nu mai auzisem de câțiva ani. Îmi monitorizez constant nivelul glicemiei și am putut observa o schimbare semnificativă odată ce nu mai mâncam o tonă de carbohidrați. Glicemia mea este mult mai ușor de gestionat și se află în limitele normale”, a mai explicat femeia.

Fac regulat sport

Roche ridică greutăți și, de asemenea, joacă pickleball de mai multe ori pe săptămână. Cuplul continuă să mănânce sănătos și să facă exerciții fizice regulate.

„Fac multe exerciții pe aparate în sală. Este un antrenament pentru întregul corp. Inima îmi bate, și asta este timpul meu personal, în care pot să mă concentrez pe mine. Este înălțător ca femeie să fii printre toți acești bărbați care ridică greutăți și să știi că devii mai puternică și te depășești pe tine însăți.”, a mai povestit Ashley Evans.

Citește și: Adina Alberts a dezvăluit dieta femeilor trecute de 40 de ani. „Ar trebui să fie o prioritate dacă vrei să slăbeşti!”

Sursa foto: Today Show

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân