Cum să mărești fesierii fără genuflexiuni

În ziua de astăzi, una dintre grupele musculare foarte cerute la sală de către doamne și domnișoare sunt fesierii.
  • Publicat:

Genuflexiunile sunt ideale pentru a obține un posterior de invidiat, dar nu suficiente. Nu toate am fost înzesrate de la Mama Natură cu un posterior bombat și, din păcate, unele dintre noi trebuie să lucrăm din greu pentru a-l obține. Mai mult, în ziua de astăzi, una dintre grupele musculare foarte cerute la sală de către doamne și domnișoare sunt fesierii. Iată câteva strategii care să te ajute să-ți crești posteriorul.

Fă exerciții care să-ți activeze fesierii

Nu doar genuflexiunile sunt esențiale în această ecuație. Ia în calcul exerciții care să-ți activeze toate cele trei zone ale fesierilor- mersul lateral cu banda elastică, de exemplu, activează două dintre cele trei zone.

Concentrează-te pe progres

Dacă tot timpul folosești aceleași greutăți nu vei observa diferențe prea curând. Este foarte important să crești greutatea progresiv, la fel și repetările pentru a-ți provoca constant mușchii.

Regula de trei

Este recomandat să lucrezi fesierii de trei ori pe săptămână, dar greutățile și exercițiile să varieze. O treime dintre exercițiile pe care le practici ar trebui să fie la orizontală, o treime la verticală și o treime lateral. Regula se aplică și în cazul greutăților, repetărilor și efortului depus. Această strategie te va ajuta să-ți lucrezi fesierii din toate unghiurile.

Pune accentul pe recuperare și nutriție pentru a crește fesierii

Cel mai important aspect când vine vorba de antrenamentul pentru fesieri este stilul de viață, iar dacă alegi să mănânci sănătos vei vedea rezultatele mult mai repede. De asemenea, odihna joacă și ea un rol important și permite creșterea mușchiului mai rapid.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Raluca Neagu - Web-Editor
Venind cu o experienţă de producător TV, eu vă selectez şi realizez materiale video pe subiecte interesante de sănătate şi lifestyle, în clipuri video marca “Stiai ca”.
citește mai mult