Zodiile și sănătatea în săptămâna 11-17 iulie

  • Publicat:

Săptămâna vine cu vești bune, astfel că dorințele noastre se pot îndeplini. Totul pare că este mult mai provocator pe măsură ce Soarele se conectează cu Neptun și se confruntă cu puternicul Pluto. Trebuie să fim foarte atenți la deciziile pe care le luăm pentru că pot avea un impact major pe termen lung. Zodiile și sănătatea în săptămâna 11-17 iulie

Horosocop 11-17 iulie. Previziunile următoare sunt valabile atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

Zodiile și sănătatea în săptămâna 11-17 iulie

Berbec și ascendent Berbec

Berbecii sunt preocupați de muncă și de partea materială în această săptămână. Nativii se bucură de un timp bun și de prosperitate, însă trebuie să se și odihnească și să pună sănătatea pe primul loc. Se gândesc să își reorganizeze locuința și să facă mai multe plimbări.

Taur și ascendent Taur

Taurii simt nevoia în această săptămână să se regăsească pe ei înșiși și pacea interioară. În prima parte a săptămânii este momentul perfect ca nativii să se axeze pe latura personală. Trebuie să iasă la întâlniri, fie că vorbim de nativii care se află deja într-o relație, fie că vorbim de cei singuri. Trebuie să se odihnească și să dea frâu liber sentimentelor.

Gemeni și ascendent Gemeni

Gemenii vor îndrăzni să facă mișcări îndrăznețe și să discute cu superiorii, poate chiar să ceară o mărire de salariu. Cu toate acestea, nu trebuie să se consume prea mult și să fie atenți și la sănătate. Trebuie să se odihnească și să petreacă mai mult timp cu familia. Să facă plimbări în parc sau să se apuce de citit.

Rac și ascendent Rac

Racii se pot simți singuri în prima parte a săptămânii și relațiile încheiate recent le pot da bătăi pe cap. Finalul de săptămână vine însă cu vești bune și se vor odihni. Își vor relua activitățile, iar conversațiile cu cei din jur pot fi benefice.

Leu și ascendent Leu

Dacă începutul de săptămână pare să fie unul bun și productiv, finalul pare să fie opusul. Este timpul ca nativii să fie mult mai atenți la modul în care comunică și să se axeze mai mult pe lucruri care le aduc satisfacție. Este un moment bun să se apuce de un sport și să fie mai atenți la regimul alimentar.

Fecioară și ascendent Fecioară

Fecioarele sunt mult mai vulnerabile în această perioadă și pot fi rănite foarte ușor. Ar trebui să încerce să își exprime sentimentele și să discute cu cei din jur, pentru că starea de sănătate poate fi afectată foarte ușor.

Balanță și ascendent Balanță

Balanțele se hotărăsc să facă un pas important în viața de cuplu. Vor sărbători evenimente importante din viața lor, însă trebuie să fie atenți la alimentele consumate în exces. Nu ar strica și o vizită la medic.

Scorpion și ascendent Scorpion

Scorpionii au nevoie de odihnă și vor fi nevoiți să își ia concediu. Săptămâna aceasta va fi foarte benefică pentru sănătatea mintală a nativilor și vor fi foarte atenți la lucrurile care se întâmplă în jurul lor. Sănătatea a fost neglijată în ultima vreme. E o perioadă bună în care ar trebui să se ducă la un control.

Săgetător și ascendent Săgetător

Săgetătorii sunt mult prea visători și ar trebui să revină cu picioarele pe pământ. Nativii ar trebui să se axeze mai mult pe viața de zi cu zi și mai puțin pe imaginea de ansamblu. Cu toate acestea, trebuie să muncească mult pentru a-și atinge obiectivele. E necesar și să fie atenți la starea de sănătate a celor apropiați.

Capricorn și ascendent Capricorn

Capricornii nu vor avea o săptămână tocmai bună și ar trebui să se odihnească și să evite oamenii din jur. Vor avea parte de neînțelegeri cu partenerii de viață. Ar trebui să fie atenți la modul în care comunică, astfel încât lucrurile să se îndrepte spre o direcție bună.

Vărsător și ascendent Vărsător

Vărsătorii pot primi noi oferte de muncă departe de casă. Chiar dacă până acum nu s-au gândit la acest lucru, de această dată pare că oferta este una avantajoasă. Nativii trebuie să se gândească bine ce decizie vor lua și să pună în balanță avantajele și dezavantajele.

Pești și ascendent Pești

Peștii vor fi sinceri în această perioadă, însă finalul de săptămână pare să nu vină cu vești prea bune. Nativii se vor confrunta cu probleme de sănătate și vor fi nevoiți să facă vizite dese la medic.

Urmărește CSID.ro pe Google News