Zodiile și sănătatea în săptămâna 1-7 august

  • Publicat:

Începem luna sub Soare în Leu, perioada anului în care suntem instigați să ne distrăm mai mult. Cu toate acestea, pe măsură ce ne străduim să ne arătăm talentele, putem simți că ceva ne împiedică să ne exprimăm pe deplin. Unii nativi s-ar putea să aibă de rezolvat probleme din trecut, astfel încât să nu întâmpine greutăți în viitor.Zodiile și sănătatea în săptămâna 1-7 august

Zodiile și sănătatea în săptămâna 1-7 august

Preziviunile următoare sunt valabila atât pentru zodie, cât și pentru ascendent.

BERBEC ȘI ASCENDENT BERBEC

Berbecii trebuie să caute modalități creative de a se implica în anumite activități și vor descoperi nu doar că se simt bine, ci că fac și multe progrese. Nativii sunt sfătuiți să aibă încredere în ei și să lase stresul în această perioadă, pentru că sănătatea le poate fi afectată.

TAUR ȘI ASCENDENT TAUR

Taurii sunt mult mai emotivi în această săptămână. Cu toate acestea, trebuie să nu se lase cuprins de acest val de sentimente și să se comporte normal. Nativii trebuie să își ofere spațiul de care au nevoie pentru a-și pune gândurile în ordine.

GEMENI ȘI ASCENDENT GEMENI

Gemenii s-ar putea să se confrunte cu sentimente de nesiguranță și frică. S-a putea să simtă că nu au timp de pierdut, așa că sunt hotărâți să muncească mai mult în această perioadă. Sunt sfătuiți să se liniștească și să se odihnească, astfel încât lucrurile să iasă așa cum și-au dorit.

RAC ȘI ASCENDENT RAC

Racii se simt mult mai vulnerabili în această săptămână, pe măsură ce conștientizează ceea ce funcționează și ce nu funcționează pentru ei. S-ar putea ca nativii să primească bani, dar și să aibă conversații serioase cu partenerii de viață sau cu cei de afaceri.

LEU ȘI ASCENDENT LEU

Leii se bucură de timpul lor în lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, pot întâmpina diverse probleme în rezolvarea unor task-uri de la locul de muncă. Trebuie să se odihnească și să aibă grijă la excesele alimentare.

FECIOARĂ ȘI ASCENDENT FECIOARĂ

Fecioarele trebuie să privească lucrurile în ansamblu și să îi înțeleagă pe cei din jur și să le accepte opiniile. Mercur intră în semnul Fecioarelor pe 4 august, astfel că nativii sunt sfătuiți să își rezolve task-urile de la job cu multă răbdare, pentru că pot excela rapid. Cu toate acestea, nu trebuie să își neglijeze sănătatea.

BALANȚĂ ȘI ASCENDENT BALANȚĂ

Balanțele încep această săptămână concentrându-se pe carieră și lucrează din greu la proiectele lor. S-ar putea să aibă parte de o mărire de salariu sau de un nou proiect. Sunt deschiși la socializare, iar relațiile cu cei din jur se îndreaptă spre direcția mult dorită. O vizită la medic ar fi benefică.

SCORPION ȘI ASCENDENT SCORPION

Scorpionii trebuie să își seteze anumite limite. Vor face anumite schimbări în viața lor și se vor dedica mai mult vieții de familie. Sunt sfătuiți să fie mai atenți la cei din jurul lor, pot afla că o persoană din cercul apropiat are probleme de sănătate, astfel că sprijinul nativilor ar fi benefic.

SĂGETĂTOR ȘI ASCENDENT SĂGETĂTOR

Săgetătorii trebuie să mediteze mai mult în această săptămână. Nativii simt o cantitate destul de mare de anxietate și cel mai bun lucru de făcut în fața acestui lucru este să se calmeze și să ia lucrurile cu calm. Stresul nu ajută deloc, mai ales că le poate afecta și sănătatea.

CAPRICORN ȘI ASCENDENT CAPRICORN

Capricornii întâmpină diverse dificultăți. Sunt agitați și simt că lucrurile le scapă de sub control. Trebuie să se odihnească mai mult și să analizeze lucrurile. Sunt sfătuiți să nu ia decizii în această perioadă. Cu toate acestea, vor primi vești bune în legătură cu starea lor de sănătate.

VĂRSĂTOR ȘI ASCENDENT VĂRSĂTOR

Vărsătorii vor avea parte de noi schimbări. Dacă își vor asuma anumite riscuri, trebuie să se străduiască și să se asigure că sunt bine gândite. Nativii vor avea parte de surprize din partea celor dragi, așa că ar trebui să le acorde mai multă atenție.

PEȘTI ȘI ASCENDENT PEȘTI

Peștii se simt copleșiți de frică, iar antidotul este să petreacă niște momente singuri, în liniște. S-ar putea ca oamenii sau unele situații să îi preseze pe nativi, astfel că ar trebui să nu ia niște decizii pe moment și să se gândească bine atunci când comunică cu cei din jur. Starea lor de sănătate este puțin instabilă în acest moment, astfel că o vizită la medic ar fi benefică.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News