Nu ai încredere în tine? Începe să te vezi ca brand de lux! Un coach explică

”Este un timp în care învățăm să ne susținem unii pe alții și nu să ne forțăm reciproc să facem la fel” explică Cosmina Grigore, Coach Integrative de Lifestyle & Mentalities Changer.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Nu ai încredere în tine? Începe să te vezi ca brand de lux! Un coach explică
Cosmina Grigore, foto Fab Squad

Cosmina Grigore, coach explică cum să trăim adevărata viața pe care ne-o dorim și să fim autentici. De asemenea, explică de ce nu trebuie să ne oprim din a învăța și din a ne dezvolta atunci când am atins un țel. Spre exemplu, Cosmina ia lecții de pole dance, iar această experiență deschide noi perspective în toate sferele vieții.

 

CSÎD: Ești Coach Integrative de Lifestyle & Mentalities Changer, unde se așează această experiență – pole dance- și cum influențează procesul de coaching?

Cosmina Grigore: Cosmina este coach-ul meu de ani de zile. Înainte de a fi coach pentru alți oameni, mă coach-uiesc pe mine. Sunt un lider care arată ce este posibil prin puterea exemplului. Arăt ce înseamnă să ai curaj să fii tu și să faci alegerile în aliniament cu tine. Arăt ce înseamnă să înflorești în momentul în care începi să asculți vocea-ghid care în fiecare din noi.

Consider că dacă vorbim despre a fi authentic, atunci hai să fim autentici. Am descoperit în toți anii aceștia în care m-am transformat – cum? Devenind tot mai mult cine sunt – că este mult mai ușor să trăiești ca un original și nu ca o replică.

CSÎD: Ce să ne spunem când ne privim în oglindă noi pe noi… Nu e mereu ușor…

Cosmina Grigore: ”You are a luxury brand”, le spun clienților mei. Ce înseamnă asta? Ești o REȚETĂ UNICĂ.  Un tot care conține doze diferite, microbiome diferit, experiența de viață diferite. Fii tu pe bune. Este mult mai ușor, mai fluid, să îți folosești energia pentru a te construi în acord cu cine ai venit să fii pe pământ, decât să construiești tot felul de măști care imită “norma”.

Trăim timpuri în care mentalități de care ne țineam cu dinții din varii motive cad pe capete. Înțelegem că este spațiu și timp pentru fiecare din noi. Că este vorba despre a construi unitate prin diversitate.

Cosmina Grigore, foto Fab Squad
Cosmina Grigore, foto Fab Squad

CSÎD: Ce înseamnă mai exact?

Cosmina Grigore: Este un timp în care învățăm să ne susținem unii pe alții și nu să ne forțăm reciproc să facem la fel. Oamenii mei din familia de coaching vor să aibă un coach tot mai puternic, tot mai capabil să îi țină în procesul lor de creștere și de descoperire a unicității lor. Și știu că pentru asta este nevoie ca eu să știu să continuu să investesc în mine. Să fiu EU. Ei știu că în momentul în care eu cresc tot mai puternică, mai autentică, mai capabilă să conectez mentalul, emoționalul și corpul cu capacitatea noastră de a ne adapta, de a ști să construim context favorabile sufletului nostru – ei sunt în siguranță.

Au un coach și un mentor bun, care știe să îi ghideze. Care nu le zice doar “din cărți”, din cursuri, dar mă văd devenind. Transformându-ma constant. Beneficiile pe care le resimt prin modul în care eu mă navighez pe mine în viața mea se transformă în lecții de viață, în cursuri, în programe de coaching extraordinare. Nu este doar despre a face, este despre a fi. Despre cine suntem.

Cosmina Grigore, foto arhivă
Cosmina Grigore, foto arhivă

Dansul la bară este o strategie pentru a naviga mai ușor prin viață

CSÎD: Ce spune lumea, ce spun clienții despre faptul că faci Pole dance?

Cosmina Grigore: Vorbeam la ultimul curs cu o mămică. Făcea și ea pole dance și inclusiv cele două fetițe ale ei. Și ne bucuram împreună de faptul că prin noi se construiește o altă realitate pentru viitoarele generații. Nu, facem pole dance ca să devenim “femei ușoare”, ci facem pole dance pentru a ne ușura modul în care ne navigăm viața. Cu cât te construiești mai puternic, cu atât îți este mai ușor să navighezi viața.

Sunt un leader. Rolul meu este să arăt altă cale, altfel. Rolul meu este să construiesc ceva stabil, puternic, capabil să susțină și alte persoane care, la rândul lor, vor să devină lideri în comunitățile lor, în familiile lor, prin joburile lor sau antreprenoriat. Și pentru asta este nevoie ca eu să fiu stabilă, așezată, puternică. Nu este despre high vibes. Este despre capacitatea noastră de a ne crește energia, forța cu care facem lumină prin unicitatea noastră.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cosmina Grigore - Life coach
Cosmina Oana Grigore este life coach integrativ și primul coach pentru pacienții diagnosticați cu cancer, din România. După ce și-a schimbat radical dieta în urmă diagnosticării cu cancer în 2013, s-a certificat ca Technician Nutriționist, iar apoi a făcut o mulțime de cursuri în diferite ...
citește mai mult
Mădălina Drăgoi - Editor
 Senior Editor si Fashion Stylist Acum ceva timp, mă aflam la Atena, la o conferinţă internaţională despre frumuseţe şi industria de profil. În sală erau jurnaliste din toată Europa. Reprezentau în special presa glossy. Multe dintre ele erau parcă scoase din paginile revistelor pentru ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân