Un cunoscut medic britanic a creat o dietă care te ajută să scapi de 4 kilograme în două săptămâni

Dr. Michael Mosley şi-a denumit regimul “Dieta rapidă 800”, pentru că, în ultimele 2 zile din săptămână, nu se consumă mai mult de 800 de calorii.Dr. Mosley spune că în studiile clinice, pacienţii au pierdut până la 14 kg în 8 săptămâni cu acest regim.
Autor: Raluca Neagu

Dr. Michael Mosley şi-a denumit regimul “Dieta rapidă 800”, pentru că, în ultimele 2 zile din săptămână, nu se consumă mai mult de 800 de calorii. Dr. Mosley spune că în studiile clinice, pacienţii au pierdut până la 14 kg în 8 săptămâni cu acest regim.

Alte efecte benefice au fost reducerea presiunii arteriale, a nivelului de zahăr din sânge şi un somn mai bun. Medicul recomandă ca, înainte de a începe această dietă, să notaţi greutatea iniţială. Regimul constă în 5 zile de dietă mediteraneană şi 2 zile de restricţii, în care consumaţi doar 800 de calorii.

Dr. Mosley spune că e nevoie de timp pentru a vă adapta cu restricţiile alimentare, aşa că fiţi îngăduitori cu voi. Hidratarea este foarte importantă. Pentru un plus de energie, puteţi adăuga în apă felii de ghimbir şi de lămâie. Cafeaua fără zahăr sau lapte precum şi ceaiul neîndulcit sunt şi ele recomandate în dietă.

În cele două zile cu restricţii calorice, evitaţi exerciţiile fizice prea intense. Spălaţi-vă pe dinţi după fiecare masă. În acest fel, rezistaţi tentaţiei de a ronţăi între mese. Periajul după ultima masă este un semnal psihologic că ziua s-a încheiat cu succes, spune dr. Mosley.
sursa foto 123rf.com


 

 

Cel mai nou articol Video: