7 reguli simple ca să scapi rapid de grăsimea abdominală

Iată câteva reguli simple pentru a scăpa de câțiva centimetri în plus din talie!

Dacă vă confruntați cu mici depuneri de grăsime la nivel abdominal după o vară și o toamnă copioase, există soluții.

  • Prima ar fi sa renunțați la carnea foarte grasă sau să o consumați rar. Excesul de carne dă inflamație, perturbă microbiomul și poate duce la îngrășare.
  • O alta soluție este să consumați cât mai multe legume proaspete sau gătite. Acestea au un conținut optim de fibre care dau sațietate.
  • Și grăsimile vegetale trebuie consumate cu măsură. Dacă vreți să eliminați grăsimea abdominală, este bine să reduceți aportul de uleiuri și să consumați doar puțin ulei de măsline, nu mai mult de o lingură, maximum două pe zi. Fiecare lingură aduce în plus 100 de calorii.
  • Pâinea albă, orezul alb și dulciurile concentrate trebuie evitate pentru că sunt responsabile pentru acumularea de grăsime abdominală.
  • Și alimentele dietetice trebuie evitate. Dacă nu au zahăr, au un conținut ridicat de grăsimi și de aditivi.
  • Alegeți alimentele naturale, dar reduceți-le cantitatea, mai ales dacă au un număr mare de calorii pe suta de grame. Puteți afla aici care este optimul vostru caloric.
  • Și nu uitați de mișcare: statul în planșă este o modalitate bună pentru a vă contura abdomenul.

Pentru mai multe informații de dietă, vă așteptăm și pe canalele noastre de youtube, insta și tik tok!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult