Calculator caloric: calculator zilnic de calorii și nutrienți

Calculator calorii – util ca să slăbești rapid şi eficient. Calculează necesarul de calorii pe zi pentru cura de slăbire sau dieta de menținere. Deci, vrei să slăbeşti rapid şi eficient? Sau vrei să te menţii? Te-ai apucat de sport şi ai nevoie să-ţi suplimentezi aportul de nutrienţi? Ei bine, ar trebui să ştii să-ţi gestionezi cu succes numărul zilnic de calorii permise, sau necesarul caloric. Stai liniştită, nu-ţi propunem calcule complicate care să-ţi aducă aminte de orele de matematică din liceu! Nu trebuie decât să introduci câteva date în aplicaţia noastră, iar cu ajutorul acesteia, poţi afla rapid câte calorii trebuie să consumi ca să fii ferită de îngrăşare!
Un calculator caloric este un reper practic pentru o alimentație corectă. Necesarul zilnic de calorii este un factor esențial pentru o slăbire sănătoasă.

Verifică numărul de calorii necesar zilnic ca să-ți menții greutatea actuală.
/
Tipuri de activitate fizică (pe săptămână):
  • Sedentar: fără sau cu activitate fizică ocazională în programul zilnic.
  • Activitate redusă: activitate fizică ușoară sau moderată de 2 – 3 ori săptămânal.
  • Activ: minim 30 min. de activitate moderată zilnic sau aproape zilnic, sau 20 min. de activitate foarte intensă de cel puțin 3 ori pe săptămână.
  • Foarte activ: multă activitate moderată sau intensă în fiecare zi.
  • Exemple - Activitate ușoară: mersul pe jos, grădinăritul; Activitate moderată: înotul, mersul rapid pe jos, plimbarea pe bicicleta; Activitate intensă: jogging, fitnessul.