Sâni mari? Află cum amâni lăsarea lor!

Din cauza slăbirii elasticităţii pielii şi a ţesuturilor de susţinere, sânii, în special cei mari, dar şi cei mai modeşti ca mărime, au tendinţa de a se lăsa. Ce putem face? Desigur, o operaţie de ridicare, însă cum nu e o soluţie la îndemâna oricui, iată trei sfaturi care vor ajuta la menţinerea fermităţii sânilor voluminoşi.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Sâni mari? Află cum amâni lăsarea lor!

Din cauza slăbirii elasticităţii pielii şi a ţesuturilor de susţinere, sânii, în special cei mari, dar şi cei mai modeşti ca mărime, au tendinţa de a se lăsa.

Ce putem face?

Desigur, o operaţie de ridicare, însă cum nu e o soluţie la îndemâna oricui, iată trei sfaturi care vor ajuta la menţinerea fermităţii sânilor voluminoşi.


Fă gimnastică! Aceasta poate crea un efect de ridicare discretă, întrucât muşchii pectorali joacă un rol important în susţinerea glandei mamare. Prin antrenare, aceştia îşi măresc discret volumul, repoziţionând uşor sânii, dar făcându-i în acelaşi timp să pară şi ceva mai mici.

Purtând sutien în mod regulat, acesta va prelua din sarcina pielii şi a ţesuturilor de susţinere, luptând astfel împotriva gravitaţiei ale cărei legi subjugă, din nefericire, şi simbolul feminităţii. În lipsa sutienului, pielea cedează treptat sub greutatea glandei mamare, creându-se acel aspect lăsat, inclusiv în cazul sânilor mai mici. Poartă-l  întotdeauna când faci sport!

Hidratează-ţi pielea din zona bustului şi masează-ţi zilnic sânii cu o cremă hidratantă pentru a preveni apariţia vergeturilor ce vin odată cu sarcina, precum şi aspectul lax al pielii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
3 vedete şi 3 stiluri de a fi în formă
3 vedete şi 3 stiluri de a fi în formă
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”