Sâni mari? Află cum amâni lăsarea lor!

Din cauza slăbirii elasticităţii pielii şi a ţesuturilor de susţinere, sânii, în special cei mari, dar şi cei mai modeşti ca mărime, au tendinţa de a se lăsa. Ce putem face? Desigur, o operaţie de ridicare, însă cum nu e o soluţie la îndemâna oricui, iată trei sfaturi care vor ajuta la menţinerea fermităţii sânilor voluminoşi.
Sâni mari? Află cum amâni lăsarea lor!

Din cauza slăbirii elasticităţii pielii şi a ţesuturilor de susţinere, sânii, în special cei mari, dar şi cei mai modeşti ca mărime, au tendinţa de a se lăsa.

Ce putem face?

Desigur, o operaţie de ridicare, însă cum nu e o soluţie la îndemâna oricui, iată trei sfaturi care vor ajuta la menţinerea fermităţii sânilor voluminoşi.


Fă gimnastică! Aceasta poate crea un efect de ridicare discretă, întrucât muşchii pectorali joacă un rol important în susţinerea glandei mamare. Prin antrenare, aceştia îşi măresc discret volumul, repoziţionând uşor sânii, dar făcându-i în acelaşi timp să pară şi ceva mai mici.

Purtând sutien în mod regulat, acesta va prelua din sarcina pielii şi a ţesuturilor de susţinere, luptând astfel împotriva gravitaţiei ale cărei legi subjugă, din nefericire, şi simbolul feminităţii. În lipsa sutienului, pielea cedează treptat sub greutatea glandei mamare, creându-se acel aspect lăsat, inclusiv în cazul sânilor mai mici. Poartă-l  întotdeauna când faci sport!

Hidratează-ţi pielea din zona bustului şi masează-ţi zilnic sânii cu o cremă hidratantă pentru a preveni apariţia vergeturilor ce vin odată cu sarcina, precum şi aspectul lax al pielii.

Recomandări:
Ce analiză trebuie să facă fumătorii după vârsta de 50 de ani
Ce analiză trebuie să facă fumătorii după vârsta de 50 de ani
Una din patru persoane suferă de această boală de ficat la nivel global
Una din patru persoane suferă de această boală de ficat la nivel global