Sâni mari? Află cum amâni lăsarea lor!

Din cauza slăbirii elasticităţii pielii şi a ţesuturilor de susţinere, sânii, în special cei mari, dar şi cei mai modeşti ca mărime, au tendinţa de a se lăsa. Ce putem face? Desigur, o operaţie de ridicare, însă cum nu e o soluţie la îndemâna oricui, iată trei sfaturi care vor ajuta la menţinerea fermităţii sânilor voluminoşi.
01.05.2014
Sâni mari? Află cum amâni lăsarea lor!

Din cauza slăbirii elasticităţii pielii şi a ţesuturilor de susţinere, sânii, în special cei mari, dar şi cei mai modeşti ca mărime, au tendinţa de a se lăsa.

Ce putem face?

Desigur, o operaţie de ridicare, însă cum nu e o soluţie la îndemâna oricui, iată trei sfaturi care vor ajuta la menţinerea fermităţii sânilor voluminoşi.


Fă gimnastică! Aceasta poate crea un efect de ridicare discretă, întrucât muşchii pectorali joacă un rol important în susţinerea glandei mamare. Prin antrenare, aceştia îşi măresc discret volumul, repoziţionând uşor sânii, dar făcându-i în acelaşi timp să pară şi ceva mai mici.

Purtând sutien în mod regulat, acesta va prelua din sarcina pielii şi a ţesuturilor de susţinere, luptând astfel împotriva gravitaţiei ale cărei legi subjugă, din nefericire, şi simbolul feminităţii. În lipsa sutienului, pielea cedează treptat sub greutatea glandei mamare, creându-se acel aspect lăsat, inclusiv în cazul sânilor mai mici. Poartă-l  întotdeauna când faci sport!

Hidratează-ţi pielea din zona bustului şi masează-ţi zilnic sânii cu o cremă hidratantă pentru a preveni apariţia vergeturilor ce vin odată cu sarcina, precum şi aspectul lax al pielii.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru
Paula Rotaru
Senior Editor, [email protected] S-a alăturat echipei Ce se întâmplă, Doctore? în anul 2013. În timp, CSID a devenit a doua sa familie, care cuprinde o mână de oameni pasionați de scris și preocupați ... citește mai mult
Recomandare video
Colonoscopia: ce este și când se face?
Recomandări: