Top terapii pentru sani superbi

Pentru ingrijirea si mai ales ridicarea sanilor, multi medici esteticieni au un arsenal de terapii neinvazive, focusate pe zona decolteului si pielii din jurul glandei mamare, dar si asupra muschilor pectorali.
  • Publicat:
Top terapii pentru sani superbi
Top terapii pentru sani superbi

Pentru ingrijirea si mai ales ridicarea sanilor, multi medici esteticieni au un arsenal de terapii neinvazive, focusate pe zona decolteului si pielii din jurul glandei mamare, dar si asupra muschilor pectorali. Aceste metode se recomanda insa doar dupa o discutie cu un medic de specialitate, investigatii senologice la zi si cu foarte mare precautie.

1. Beauty Tek. Reprezinta una dintre noutatile de pe piata estetica romaneasca. Metoda consta in citirea cu ajutorul unor senzori speciali a alterarilor fizico-chimice ale tesuturilor si traducerea lor in algoritmi matematici. Apoi procesorul ii interpreteaza si pe baza datelor, elaboreaza tratamentul specific, care consta in aplicarea de stimuli energetici.

2. Stimularea electrica musculara.
Se face cu electrozi sau paduri asezati sau plimbati pe capetele musculare ale pectoralilor. Fortifica in timp record musculatura, mai ales in cazul doamnelor „certate” cu sportul. Ameliorarile sunt usor vizibile si necesita repetarea terapiei.

3. Terapiile cu radiofrecventa bipolara si tripolara.
Incalzesc tesutul subcutan la 42-43 grade Celsius, cu ajutorul undelor. Sunt recomandate mai ales pentru tonifierea pielii decolteului intrucat prin efectul de incalzire, sunt stimulate contractia fibrelor elastice ale pielii, dar si refacerea rezervelor proprii de colagen si fibrinogen, precum si drenarea grasimilor inestetice.

4. Thermage sau Ulthera. Sunt proceduri mai sofisticate, bazate pe acelasi principiu al radiofrecventei, care insa aduc la peste 60 de grade Celsius tesutul subcutanat, determinand o resetare a structurii epiteliale prin efectul agresiv ce deformeaza structura fibrinogenului ce este fortat astfel sa se refaca spectaculos.

Procedura este destul de dureroasa, mai ales in zonele de piele care au contact nemijlocit cu structuri osoase. Insa este considerata o metoda antiaging foarte eficienta. Efectele dureaza in timp, dar nu se vad imediat, ci pe masura refacerii structurii de fibrinogen.

Citeste si: Cum sa ai un decolteu apetisant

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Chirila
Andreea Chirilă este absolventă a Facultăţii de Filosofie şi a ocupat timp de 8 ani funcţia de editor coodonator al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”. De asemenea, Andreea Chirilă s-a ocupat de rubrica de beauty a revistei, prin pictoriale, articole dedicate tendinţelor din make up, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”