Prețuri MICI de 1 mai pentru un grătar perfect! Ofertă KAUFLAND la carne

Prinde oferta Kaufland la carne de 1 mai. Ai diverse sortimente de carne pentru grătar la prețuri de criză!
  • Publicat:

Oferta Kaufland la carne este de neratat – sărbătorește Ziua Muncii cu un grătar autentic și delicios! Până pe 2 mai poți cumpăra mititei, ceafă, cârnăciori și nu numai la prețuri imbatabile. 

Ai grijă să pui în coșul de cumpărături și legume de sezon delicioase, care vor fi o garnitură ideală pentru grătarul perfect din weekend. Iată ofertele pe care nu trebuie să le ratezi în următoarele zile.

Ofertă Kaufland la carne de 1 Mai – mititei la 14,99 lei

Ce alt preparat este mai potrivit pentru a sărbători ziua de 1 Mai dacă nu micul nostru tradițional, suculent și condimentat din belșug! La Kaufland găsești mici de porc condimentați la doar 14,99 lei casoleta de 900 de grame.

Când jarul este gata, mititeii se aşază pe grătar, la foc domol. Cât stau pe foc, se întorc, din când în când, de pe o parte pe alta, până se întăresc. Prăjirea trebuie să se facă încet, ca să nu se ardă la exterior şi să rămână cruzi în interior.

Desigur, muștarul e obligatoriu la mititei! Alătură o salată de varză cu sare, piper și oțet acestui festin, iar distracția și satisfacția sunt garantate!

Citește și: Meniu de 1 Mai Muncitoresc realizat de Adrian Hădean. 10 preparate pe gustul tuturor

Să sfârâie grătarele cu ceafă la ofertă – 25,99 lei

Un alt produs la ofertă de care trebuie să profiți este ceafa marinată fără os, feliată, la un preț de nerefuzat la Kaufland – doar 25,99 lei/kilogram. Dacă preferați o bucată întreagă de ceafă, o puteți cumpăra la ofertă – 23,99 lei/kilogram.

Atenție, nu carbonizați carnea la grătar! Temperaturile crescute, flacăra directă şi fumul – elemente specifice grătarului în aer liber – pot da naştere substanţelor cancerigene. Preparaţi carnea pe grătar la foc mic, chiar dacă durează mai mult, şi evitaţi să o ardeţi.

Ceafa de porc poate fi un aliment foarte bun și nutritiv, cu condiția să nu exagerăm cu cantitățile, să nu îi asociem o sursă de carbohidrați simpli și grăsimi saturate (cartofi prăjiți în ulei) și să nu ne facem un obicei din a o consuma zilnic.

Cea mai bună variantă este asocierea cărnii cu o salată mare/ legume fără amidon la abur sau sotate și un cartof copt/ 2 linguri de piure dietetic. 

Citește și: Nutriționistul Mihaela Bilic oferă cele mai bune trucuri pentru a obține grătarul perfect

Cârnăciori de porc la preț de nerefuzat – 19,99 lei

Dacă vă strângeți mai multe persoane la grătarul de 1 Mai, categoric nu trebuie să ratați oferta Kaufland la cârnăciori, care costă doar 19,99 lei/kilogram.

Ca să se facă uniform și să nu crape cârnații când îi prăjești în tigaie, trebuie să ții cont de câteva reguli:

  • scoate-i din frigider cu 15-20 de minute înainte de a-i pregăti
  • nu încinge exagerat tigaia
  • adaugă o linguriţă de grăsime de gâscă sau de raţă
  • când pui cârnaţii în tigaie, asigură-te că nu stau lipiţi
  • lasă-i să se „odihnească” înainte de servire

Atenție – nu cresta cârnaţii înainte de pregătire! Odată „înţepaţi”, vei pierde în tigaie toată savoarea şi „seva” care asigură un interior suculent şi bogat. Tot ce vei obţine este o bucată uscată, fadă şi greu de mestecat.

În afară de tradiţionalul piure de cartofi, iată câteva combinaţii care merg foarte bine cu nişte cârnăciori bine rumeniţi: fasole frecată, varză călită, mazăre sote. O garnitură mai deosebită este varza roşie călită cu mere, o reţetă tradiţională germană (vezi aici rețeta).

Citește și: Legume la grătar delicioase și sănătoase. Și fructele pot fi gătite la grătar!

Ofertă Kaufland la carne: cotlet la doar 21,99 lei

Dacă ești la dietă, dar nu poți rezista mirosului ademenitor de grătar de 1 Mai, profită de oferta Kaufland la cotlet de porc condimentat. Patru felii care cântăresc 800 de grame costă doar 21,99 lei.

Combină cotletul cu o salată generoasă compusă din salată verde, ceapă verde, ridichi, roșii, castraveți și silueta ta nu va avea deloc de suferit!

Ține cont și de regulile de marinare a cărnii pentru a obține o friptură perfectă, suculentă.

Citește aici: Cât timp se lasă carnea la marinat ca să nu se întărească atunci când o gătești. Ingredientele obligatorii dintr-o marinadă

Sursa foto: Kaufland.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”