Nutriţionistul Mihaela Bilic, pe coperta revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

“Tristeţea nu se tratează cu mâncare” - spune cel mai cunoscut nutriţionist din România, dr. Mihaela Bilic, în numărul de mai al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, care a apărut astăzi pe piaţă. Într-un articol amplu, nutriţionistul vorbeşte despre motivele pentru care ne îngraşăm, dar şi despre soluţiile cele mai bune pentru a gestiona foamea.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Nutriţionistul Mihaela Bilic, pe coperta revistei “Ce se întâmplă, doctore?”

“Tristeţea nu se tratează cu mâncare” – spune cel mai cunoscut nutriţionist din România, dr. Mihaela Bilic, în numărul de mai al revistei “Ce se întâmplă, doctore?”, care a apărut astăzi pe piaţă.

Într-un articol amplu, nutriţionistul vorbeşte despre motivele pentru care ne îngraşăm, dar şi despre soluţiile cele mai bune pentru a gestiona foamea.

“Nu suntem învăţaţi să ne identificăm emoţiile şi să le trăim în mod optim. Trebuie să învăţăm să le lăsăm să treacă. Dacă eşti trist, ieşi undeva ca să nu mai fii, dacă eşti furios, calmează-te! Nu anihilaţi emoţiile negative cu mâncare. Din copilărie suntem trataţi cu mâncare: copilul plânge, părintele îi dă de mâncare. Mâncarea dă o stare de bine pe moment, însă se creează o relaţie defectuoasă”, spune dr. Mihaela Bilic.

Tot în numărul de mai al revistei, cititoarele o pot descoperi pe actriţa Crina Semciuc, într-un pictorial sport şic. Tânăra se pregăteşte pentru lansarea filmului Selfie, unde deţine rolul principal.

“E un film cu şi despre adolescenţi, o comedie pentru cei mici, mijlocii şi cei mari. Aproape toată acţiunea are loc la mare, unde totul este mai frumos, totul e permis, cu doar câteva ore înainte de cel mai important examen din viaţa unui adolescent. Yasmin este o rebelă, plină de surprize, care decide să transforme cel mai plictisitor weekend… în cel mai tare weekend. „Eu” sunt capul răutăţilor”, mărturiseşte Crina Semciuc în numărul de mai al celei mai citite reviste de sănătate şi frumuseţe din România.

Tot din “Ce se întâmplă, doctore?” cititoarele pot afla în ce condiţii pot face copii dacă au o infecţie cu un virus hepatic, care sunt alimentele cu cel mai bun indice glicemic pentru întreaga familie, cum se consumă corect brânza, dar şi cele mai bune soluţii pentru problemele frecvente de la nivelul tenului precum acneea, punctele negre şi deshidratarea majoră.

De asemenea, numărul de mai al CSÎD conţine şi un top al sfaturilor de slăbire pentru cea mai sexy siluetă de pe plajă.

Citeşte cele mai recente articole despre Diete:

Dieta Scarsdale – zero carbohidraţi, zero grăsime!

Dieta Weight Watchers – slăbire fără alimente interzise

Dieta cu fructe şi legume – eşti pregătită s-o urmezi?

Dieta vegetariană: argumente pro şi contra

Dieta Volumetrics: slăbeşte sănătos fără să te înfometezi!

Dieta Dukan – avantaje versus dezavantaje

Mergi chiar acum şi cumpără revista! Sau poţi comanda pachetul special la super-ofertă: revistele tale preferate – Ce se întâmplă, Doctore? The One şi Glamour Magazine – la doar 15 lei, transport GRATIS prin curier!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”