Lăptişor de matcă pentru ten perfect

Pentru o frumuseţe de regină, un ten catifelat şi un păr viu şi strălucitor, foloseşte lăptişorul de matcă. Această minune a stupului de albine are eficienţă maximă deoarece are un conţinut bogat în vitamina (toată gama de vitamine B - B1, B2, B3, B5, B9, B12), minerale, oligoelemente şi acizi graşi esenţiali.
Lăptişor de matcă pentru ten perfect

Pentru o frumuseţe de regină, un ten catifelat şi un păr viu şi strălucitor, foloseşte lăptişorul de matcă. Această minune a stupului de albine are eficienţă maximă deoarece are un conţinut bogat în vitamine (toată gama de vitamine B – B1, B2, B3, B5, B9, B12), minerale, oligoelemente şi acizi graşi esenţiali.

Însăşi legendara regină Cleopatra a descoperit un elixir preţios parfumat numit „kyphi” – parfum ce a tulburat minţile lui Cezar şi apoi ale generalului său Marc Antoniu, care avea în componenţă lăptişor de matcă şi miere, pe lângă alte ingrediente afrodisiace şi mirodenii exotice.

Lăptişor de matcă – beneficii şi proprietăţi asupra pielii

– regenerează ţesutul epitelial, ceea ce conferă strălucire tenului şi duce la revitalizarea lui;

– stimulează producerea de colagen, împiedicând astfel formarea ridurilor şi diminuând ridurile existente;

– hidratează şi hrăneşte în profunzime pielea, redând un efect de lifting tenului;

– regenerează şi vitalizează părul, stimulând creşterea lui şi eliminarea mătreţii.

Lăptişorul de matcă este recomandat tuturor tipurilor de ten, în special pentru cele uscate, mature sau devitalizate însă, datorită pH-ului acid, s epoate folosi cu succes şi pentru tenul mixt sau gras, cu tendinţă acneică.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Păr cu volum în patru paşi
Păr cu volum în patru paşi
Cel mai nou articol Video:
Dr. Beatrice Anghel: tratamente moderne în cancerele ginecologice avansate