Colagen

Proteină responsabilă de coeziunea ţesu­turilor, cea mai abundentă a corpului uman.

O for­mare anormală de fibre de colagen care invadează organismul într-o manieră difuză provoacă bolile numite conectivite (colagenoze).

Injecţiile intradermice de colagen bovin sunt utilizate pentru a face să dispară ridurile, cu rezultate satisfăcătoare, rar cu o valabilitate mai mare de 12 luni.

Informatiile despre terapiile complementare, plantele medicinale sau remediile naturale, care pot veni in ajutorul bolnavului, nu exclud sau nu inlocuiesc tratamentele medicale, ci le completeaza. S.C. Gandul Media Network S.R.L nu este responsabila pentru aplicarea defectuoasa sau nereusita vreunui tratament. Informatiile de pe site si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" fara garantii de nici un fel. CSID nu furnizeaza sfaturi medicale similare celor pe care le puteti primi de la medicii care efectueaza consultatia si care vin in contact cu realitatea cazurilor dvs. CSID nu isi propune sa inlocuiasca consultul medical de specialitate, informatia prezentata pe acest site are un caracter informativ.
Vezi toate medicamentele in ordine alfabetica