Laptisorul de matca, tonic excelent in sezonul rece

Laptisorul de matca este deseori comparat cu mierea. Daca aspectul sau gelatinos este similar aspectului mierii, gustul si culoarea sunt complet diferite. Laptisorul de matca este mai acid si mai dulce, iar la culoare este mai deschisa.
  • Publicat:
Laptisorul de matca, tonic excelent in sezonul rece
Laptisorul de matca, tonic excelent in sezonul rece

Pentru a face fata virusilor, frigului si oboselii de iarna, iti recomandam o cura de laptisor de matca. Fiind hrana exclusiva a reginei produsa de albinele din stup, aceasta substanta are efecte cu adevarat miraculoase pentru organism. Convinge-te!

Laptisorul de matca este deseori comparat cu mierea. Daca aspectul sau gelatinos este similar aspectului mierii, gustul si culoarea sunt complet diferite. Laptisorul de matca este mai acid si mai dulce, iar la culoare este mai deschis.

Complex natural de vitamine si minerale

Din punct de vedere nutritional, laptisorul de matca este format din 66% apa, 13% proteine, 14,5% glucide si 4,5% lipide. Este un adevarat concentrat de elemente vitale – contine vitamine din grupa B (B3, B5, B8, B9), fiind cunoscut de altfel drept cel mai bogat produs natural in vitamina B5, vitaminele A, C, D si E, minerale (cupru, fier, fosfor), numerosi acizi aminati si acizi grasi esentiali. Toate aceste substante sunt cunoscute mai ales pentru capacitatea lor de intarire a sistemului imunitar.

Vitalitate si energie

Laptisorul de matca este un produs exceptional pentru organism, fiind un tonic excelent pentru toti cei care vor sa isi regaseasca dinamismul.

El are urmatoarele proprietati:

– imbunatateste performantele fizice si intelectuale (mai ales memoria).
– intretine conditia fizica si starea de bine a organismului.
– sporeste rezistenta organismului la oboseala si ii imbunatateste capacitatea de aparare in fata agresiunilor specifice iernii.
– amelioreaza rezistenta la stres si diminueaza emotivitatea.
– combate starile de oboseala si smonolenta specifice schimbarilor de sezon.

Frumusete

Laptisorul de matca este foarte cunoscut pentru proprietatile sale energetice si nutritive, insa demne de luat in considerare sunt si proprietatile sale cosmetice. Asta pentru ca este un produs reechilibrant si revitalizant pentru epiderma, fiind excelent pentru hranirea si regenerarea pielii.

Laptisorul de matca este capabil sa elimine singur urmele lasate de oboseala si sa ii redea tenului stralucirea si supletea naturala.

Totodata, laptisorul de matca amelioreaza rezistenta pielii la agresiunile zilnice, iar continutul bogat in vitamina B este un aliat veritabil pentru par si unghii.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ceaiul verde, un must in sezonul rece
Ceaiul verde, un must in sezonul rece
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia