Imagini sfâșietoare cu actrița Selma Blair luptându-se cu scleroza multiplă. „Mi-au spus să mă pregătesc de moarte”

24.08.2021

Actrița Selma Blair apare într-un documentar cu puternic impact emoțional despre lupta ei cu scleroza multiplă, în ipostaze greu de imaginat. Ea face mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a făcut chimioterapie pentru a scăpa de această boală cumplită.

În documentarul „Introducing, Selma Blair”, care va avea premiera la sfârșitul lunii octombrie, actrița mărturisește că medicii i-au spus „să se pregătească de moarte pentru că se luptă cu această boală nemiloasă”.

Selma a primit diagnosticul de scleroză multiplă în 2018. Actrița a făcut nenumărate ședințe chinuitoare de chimioterapie, și-a pierdut părul, mobilitatea și a făcut un transplant de celule stem.

Toate acestea aproape că au distrus-o fizic și psihic, dar sprijinul fiului ei, Arthur, și al iubitului ei a ajutat-o să depășească momentele grele și să-și recapete sănătatea.

„Mi-au spus să mă pregătesc de moarte. Nu pentru că am scleroză multiplă, ci pentru că mă lupt cu această boală… Mă simt de parcă aș fi în filmul lui Tom Hanks (Naufragiatul), unde el este blocat pe o insulă”, spune Selma Blair în trailerul care promovează documentarul.

Selma Blair a crezut că își filmează ultimele zile din viață în documentarul care va apărea în această toamnă.

Ea a învins boala cumplită și s-a întors la marea ei iubire, echitația. Actrița de 49 de ani vrea ca acest documentar să le fie sprijin celor care se confruntă cu această boală și își dorește ca experiența ei să le dea încredere și putere acestora că pot învinge scleroza multiplă.

Recent, și actrița Christina Applegate a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă. Selma Blair i-a transmis acesteia un mesaj de susținere, potrivit pagesix.com.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Dr. Ingrid Gheorghe: soluții pentru bolile care afectează endometrul