Imagini sfâșietoare cu actrița Selma Blair luptându-se cu scleroza multiplă. „Mi-au spus să mă pregătesc de moarte”

  • Publicat:

Actrița Selma Blair apare într-un documentar cu puternic impact emoțional despre lupta ei cu scleroza multiplă, în ipostaze greu de imaginat. Ea face mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a făcut chimioterapie pentru a scăpa de această boală cumplită.

În documentarul „Introducing, Selma Blair”, care va avea premiera la sfârșitul lunii octombrie, actrița mărturisește că medicii i-au spus „să se pregătească de moarte pentru că se luptă cu această boală nemiloasă”.

Selma a primit diagnosticul de scleroză multiplă în 2018. Actrița a făcut nenumărate ședințe chinuitoare de chimioterapie, și-a pierdut părul, mobilitatea și a făcut un transplant de celule stem.

Toate acestea aproape că au distrus-o fizic și psihic, dar sprijinul fiului ei, Arthur, și al iubitului ei a ajutat-o să depășească momentele grele și să-și recapete sănătatea.

„Mi-au spus să mă pregătesc de moarte. Nu pentru că am scleroză multiplă, ci pentru că mă lupt cu această boală… Mă simt de parcă aș fi în filmul lui Tom Hanks (Naufragiatul), unde el este blocat pe o insulă”, spune Selma Blair în trailerul care promovează documentarul.

Selma Blair a crezut că își filmează ultimele zile din viață în documentarul care va apărea în această toamnă.

Ea a învins boala cumplită și s-a întors la marea ei iubire, echitația. Actrița de 49 de ani vrea ca acest documentar să le fie sprijin celor care se confruntă cu această boală și își dorește ca experiența ei să le dea încredere și putere acestora că pot învinge scleroza multiplă.

Recent, și actrița Christina Applegate a dezvăluit că suferă de scleroză multiplă. Selma Blair i-a transmis acesteia un mesaj de susținere, potrivit pagesix.com.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”