Cum arată acum femeia care a slăbit aproape 150 de kilograme! „N-aveam loc pe scaun în avion, se rupea mobila cu mine”

Era atât de grasă încât se rupea și un scaun cu ea când se așeza.
  • Publicat:

Jessica Ferro din Australia cântărea aproape 200 de kilograme, înainte să slăbească și să se transforme radical! Tânăra a mărturisit că nu încăpea pe un scaun din avion și suferea de obezitate morbidă. Ea consuma în jur de 6.500 de calorii pe zi! 

Cântărea 200 de kilograme

Jessica Ferro, în vârstă de 34 de ani, era atât de grea încât spărgea orice mobilier pe care se așeza. Când a ajuns să cântărească aproape 200 de kilograme, femeia a conștientizat că trebuie să slăbească urgent. Ea a recunoscut că devora 6.500 de calorii într-o singură zi.

Jessica a decis să facă ceva cu corpul său, după ce tatăl său a murit în urma unui atac de cord. Acel moment a făcut-o să-și schimbe radical viața și să încerce să scape de kilogramele acumulate în plus.

Tatăl ei a murit în urma unui atac de cord

Îngrijorată că va avea aceeași soartă ca părintele său, Jessica Ferro a decis să slăbească cu orice preț. La o înălțime de 1,80 m, ea suferea de hipertensiune arterială, probleme respiratorii și dureri constante de spate și de articulații.

Înainte de a începe bătălia cu kilogramele în plus, Jessica mânca două pizza și un meniu întreg de la McDonald’s. În mai puțin de o oră, aceasta era din nou flămândă. Australianca a recunoscut că ura când se uita în oglindă și suferea de anxietate și depresie.

sursa foto: Instagram bypassing.jessica

Citește și: Mâncare de post – rețete rapide și sănătoase pentru mic dejun, prânz și cină. Zile cu dezlegare la pește în Postul Crăciunului 2023

Panicată, a luat decizia să slăbească rapid

„S-a stins din viață în urma unui atac de cord masiv în fața mea. Am încercat cu disperare să îl resuscitez când a căzut din pat, dar nu am putut să-l ridic pentru că avea peste 130 de kilograme”, a declarat Jessica.

Jessica a spus că tatăl ei nu bea alcool, nu fuma și nici nu avea obiceiuri nesănătoase, „cu excepția iubirii excesive pentru mâncare”.

Ea crede că tatăl ei ar mai fi fost în viață astăzi dacă ar fi făcut un efort pentru a-și controla greutate excesivă.

„Am jurat că voi face tot pentru a fi cea mai bună versiune a mea”, a mai spus ea după moartea tatălui său.

A apelat la bypass gastric și s-a apucat de sport

Pentru început, Jessica Ferro a făcut o operație de bypass gastric, însă recunoștea că nu a ales varianta cea mai grea. După această intervenție, tânăra de 34 de ani a mai suferit o operație pentru a îndepărta pielea lăsată și a început să urmeze un program de fitness și o dietă sănătoasă.

„Obișnuiam să ascund mâncare în camera mea sau în sertarele de la serviciu sau să trec pe la McDonald’s în drum spre casă și să mănânc înainte de cină. Aportul meu caloric era de 4500-6500+ calorii pe zi. Acum, mă situez confortabil în jurul a 50 de kilograme și mi-a luat aproximativ cinci ani pentru a ajunge în acest punct.”, a mai completat aceasta.

După ce a slăbit enorm, Jessica a luat decizia să participe și la competiție de culturism: „Sunt mândră de ceea ce am realizat și, sincer, îmi place să îi inspir pe alții în călătoria lor cu kilogramele în plus”.

Citește și: Dieta lui Carmen Brumă | Ce trebuie să mănânci ca să scapi de 37 de kilograme

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân