Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu. Actorul de 74 de ani s-a mutat la țară: „Țin regim, că este mai sănătos”

Celebrul actor a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă. Soția sa are grijă mare de el.
  • Publicat:
Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu. Actorul de 74 de ani s-a mutat la țară: „Țin regim, că este mai sănătos”
Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu, în vârstă de 74 de ani, este unul dintre cei mai apreciați actori din lumea artistică. De ani buni, el a renunțat definitiv la scena teatrului și a ales să se mute la țară, în comuna Mogoșoaia din județul Ilfov. Soția sa, Daciana Toma, de profesie medic de familie, are grijă de mare actor. Cu ce probleme de sănătate se confruntă acesta? 

Ce probleme de sănătate are Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu duce o viață liniștită alături de medicul Daciana Toma, cei doi locuiesc împreună în afara Capitalei. Cu toate acestea, actorul a dezvăluit că are anumite probleme de sănătate: are colesterol mare și tensiune oscilantă.

Soția lui este cea care are grijă de sănătatea lui, după cum a declarat chiar Florin Zamfirescu. El a dezvăluit că uneori mai ține și regim și preferă să consume doar produse bio, din propria grădină.

Ține regim și mănâncă sănătos

Mai țin regim, că este mai sănătos. Sunt în grija soției. Am colesterol, tensiune oscilantă… Face ciorbe multe, delicioase, dar consumăm destul de puțină carne. Nu prea ne mai place carnea. Mie nu îmi mai place carnea. Îmi plac cartofii prăjiți sau copți. Eu nu mai consum lactate deloc. Unt, smântână, lapte, brânză, nimic… Am renunțat la lactate și la alcool, cu toate că eu nu prea am băut. Am descoperit că dacă beau un pahar de vin pe săptămână e foarte sănătos, dar atât.”, a declarat actorul pentru VIVA! 

Citește și: Condimentul care scade rapid colesterolul. Se pune la prăjituri

Nu i-a plăcut viața la oraș

Cât timp a trăit la București, Florin Zamfirescu nu s-a putut obișnui cu mediul urban, așa că din 2002 a ales să se mute în comuna Mogoșoaia.

„Nu m-am obișnuit niciodată (cu vibrația orașului). Am trăit la curte și de la 18 ani încolo am intrat în mediul citadin și m-am chinuit la blocuri, la garsoniere, până când am reușit să scap, aproape acum 25 de ani. În 2002, m-am mutat la Mogoșoaia”, a mai completat el.

Sursa foto: captură YouTube

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân