Aţi mânca aşa ceva?

Printre bunătăţile pe care ni le rezervă viitorul ar putea fi insectele, surse excelente de proteine. În condiţiile în care pământul face faţă cu greu provocărilor culinare din partea a miliarde de locuitori, micile vietăţi, înaripate sau nu, săltăreţe sau leneşe, ne-ar putea oferi nutrienţi de calitate dacă ne-am schimba puţin percepţia asupra hranei. Sau poate mai mult.
29.07.2013
Aţi mânca aşa ceva?

Printre bunătăţile pe care ni le rezervă viitorul ar putea fi insectele, surse excelente de proteine.

În condiţiile în care pământul face faţă cu greu provocărilor culinare din partea a miliarde de locuitori, micile vietăţi, înaripate sau nu, săltăreţe sau leneşe, ne-ar putea oferi nutrienţi de calitate dacă ne-am schimba puţin percepţia asupra hranei. Sau poate mai mult.

Expertul american în design Mansour Ourasanah, care a trăit primii 16 ani din viaţă în Togo a conceput un deshidrator pentru lăcuste, mărturisind că insectele i-au fost sursă bună de hrană în vremuri grele.
La ora actuală, există peste 1.000 de specii de insecte comestibile.

 

Beatrice Osanu
Beatrice Osanu
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea