Femeile oscilează cu 10 kilograme de-a lungul vieţii

Potrivit unui sondaj britanic recent, greutatea unei femei fluctuează cu 10 kg de-a lungul vieţii, iar în timpul verii femeile sunt cu aproximativ 3,3 kg mai slabe.
29.07.2013
Femeile oscilează cu 10 kilograme de-a lungul vieţii

Potrivit unui sondaj britanic recent, greutatea unei femei fluctuează cu 10 kilograme de-a lungul vieţii, iar în timpul verii femeile sunt cu aproximativ 3,3 kilograme mai slabe.

De asemenea, printre motivele care determină cele mai multe femei să slăbească se numără teama că nu vor mai putea purta rochii mai vechi şi gândul că vor apărea pe Facebook în fotografii care nu le flatează (aţi văzut ce se întâmplă cu ele).

Femeile chestionate au dezvăluit şi motivele care le determină să slăbească în timpul verii: frica de a-şi expune braţele, o nuntă la care sunt invitate sau un fost iubit.

Andra Nastase
Andra Nastase

Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa ... citește mai mult

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea