Adrian Titieni este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

  • Publicat:
Adrian Titieni este invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Actorul Adrian Titieni este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 19:00.

Născut pe 6 iunie 1963, Adrian Titieni a absolvit in anul 1988 cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa regretatului profesor Mircea Albulescu.

Din 1989, este conferențiar doctor universitar, șef al catedrei „Artei actorului” la UNATC, iar până în 2016 a fost rectorul UNATC.

Timp de doi ani (1993-1994), a lucrat în TVR ca realizator în cadrul Departamentului Educație–Știință, iar în perioada 1996-1997, a fost consilier la departamentul de Relații Publice al Președintiei României.

Ca actor, Adrian Titieni a jucat în aproape 100 de producții cinematografice, printre care în „Bacalaureat” (premiat la Cannes pentru cea mai bună regie) ori în serialul „Vlad” (unde l-a interpretat pe Iordache), „Tata mută munții” sau „Moartea domnului Lăzărescu” în rolul doctorului Dragoș Popescu.

În 2012, i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului Doctorului Crișan din filmul „Din dragoste cu cele mai bune intenții”.

Urmărește podcastul integral cu Adrian Titieni doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân