Cori Grămescu, nutriționist și coach de lifestyle, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

  • Publicat:
Cori Grămescu, nutriționist și coach de lifestyle, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Cori Grămescu este invitata lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 19:00.

Unul dintre cei mai cunoscuți coach de lifestyle și nutriție, Cori Grămescu s-a stabilit de doi ani în America. În ultima perioadă, ea a creat noi planuri nutriționale, inclusiv cu profesori de la Harvard, lucrează constant la dezvoltarea unor strategii sănătoase și eficiente de slăbire în care se regăsesc atât suportul pentru îmbunătățirea stării generale de sănătate, cât și suportul emoțional necesar pentru vindecarea relației cu propria persoană și propriul corp.

În acest sens, a construit un site dedicat comunității – Yummdiet.com – la care au acces toți cei care doresc să își schimbe stilul de viață. Atunci când a creat platforma de diete personalizate yummdiet a vrut să existe o soluție reală, bazată pe știință, pentru slăbire sănătoasă.

De altfel, Cori Grămescu lansează la Editura Boolzone cartea „Vindecarea relației cu mâncarea și cu propriul corp”. Aceasta este prima carte din România care se lansează împreună cu un cerc de suport. Toți cei care achiziționează cartea, primesc acces în comunitatea de suport, acolo unde Cori Grămescu va fi alături de toți cititorii cărții pentru a-i ajuta în procesul de schimbare.

„Am pus în această comunitate de suport experiența mea de 17 ani cu grupuri de femei care doresc să facă o schimbare în bine în viața lor”, a declarat Cori Grămescu.

Urmărește podcastul integral cu Cori Grămescu doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân