4 fructe care “ard” grăsimile de pe şolduri

Oamenii de ştiinţă au descoperit că o anumită substanţă care se găseşte în coaja sau pieliţa fructelor ar putea accelera procesul de ardere a grăsimilor, favorizând dezvoltarea musculară şi procentul de grăsime "bună", numită şi grăsime maro, astfel încât caloriile să o ia la goană din corp şi astfel să scăpăm rapid de kilogramele în exces.
02.10.2013
4 fructe care “ard” grăsimile de pe şolduri

Nu care cumva să daţi deoparte coaja de la măr ori de la portocale pentru că faceţi o mare greşeală, mai ales dacă vă aflaţi în plin proces de slăbire.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că o anumită substanţă care se găseşte în coaja sau pieliţa fructelor ar putea accelera procesul de ardere a grăsimilor, favorizând dezvoltarea musculară şi procentul de grăsime „bună”, numită şi grăsime maro, astfel încât caloriile să o ia la goană din corp şi astfel să scăpăm rapid de kilogramele în exces.

Ingredientul-minune se numeşte acid ursolic şi se găseşte în special în coaja merelor, a portocalelor, a perelor şi în pieliţa afinelor. 
Prin acţiunea benefică a acestui compus, nivelul de colesterol scade semnificativ, ajutând la pierderea în greutate şi împiedicând instalarea anumitor afecţiuni asociate, abdomenul se aplatizează iar antioxidanţii ţin la distanţă îmbătrânirea prematură.

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. A scris peste 5.000 de articole în acest timp. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic ... citește mai mult
Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea