4 fructe care “ard” grăsimile de pe şolduri

Oamenii de ştiinţă au descoperit că o anumită substanţă care se găseşte în coaja sau pieliţa fructelor ar putea accelera procesul de ardere a grăsimilor, favorizând dezvoltarea musculară şi procentul de grăsime "bună", numită şi grăsime maro, astfel încât caloriile să o ia la goană din corp şi astfel să scăpăm rapid de kilogramele în exces.
  • Publicat:
  • Actualizat:
4 fructe care “ard” grăsimile de pe şolduri

Nu care cumva să daţi deoparte coaja de la măr ori de la portocale pentru că faceţi o mare greşeală, mai ales dacă vă aflaţi în plin proces de slăbire.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că o anumită substanţă care se găseşte în coaja sau pieliţa fructelor ar putea accelera procesul de ardere a grăsimilor, favorizând dezvoltarea musculară şi procentul de grăsime „bună”, numită şi grăsime maro, astfel încât caloriile să o ia la goană din corp şi astfel să scăpăm rapid de kilogramele în exces.

Ingredientul-minune se numeşte acid ursolic şi se găseşte în special în coaja merelor, a portocalelor, a perelor şi în pieliţa afinelor. 
Prin acţiunea benefică a acestui compus, nivelul de colesterol scade semnificativ, ajutând la pierderea în greutate şi împiedicând instalarea anumitor afecţiuni asociate, abdomenul se aplatizează iar antioxidanţii ţin la distanţă îmbătrânirea prematură.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Oxigenul, arma de temut contra acneei
Oxigenul, arma de temut contra acneei
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”