Oxigenul, arma de temut contra acneei

Terapiile cu oxigen au devenit deja istorie pentru că, în prezent, mai marii producători ai industriei de înfrumuseţare au încorporat în creme, loţiuni şi în compoziţia fondului de ten diverse combinaţii de peroxid de hidrogen (care se desocmpune în oxigen şi apă), care pot avea exact aceleaşi efecte benefice asupra tenului.
Oxigenul, arma de temut contra acneei

Terapiile cu oxigen au devenit deja istorie pentru că, în prezent, mai marii producători ai industriei de înfrumuseţare au încorporat în creme, loţiuni şi în compoziţia fondului de ten diverse combinaţii de peroxid de hidrogen (care se descompune în oxigen şi apă), care pot avea exact aceleaşi efecte benefice asupra tenului precum terapiile cu oxigen din incinta SPA-urilor.

Astfel, cu o simplă cremă vei putea dispune de tot răsfăţul de la SPA la tine acasă, iar pielea ta îţi va mulţumi pentru acest lucru, căpătând un aspect luminos şi mai lipsit de imperfecţiuni.

„Acneea apare din cauza acumulării de bacterii pe suprafaţa pielii, iar peroxidul de hidrogen este binecunoscut pentru rolul său antimicrobian„, susţine dermatologul Eric Schweiger. De asemenea, oxigenul are capacitatea de a îmbunătăţi circulaţia sangvină şi de a grăbi procesul de vindecare a rănilor.

Prin urmare, data viitoare când mergeţi la shopping de cosmetice, aveţi în vedere ingredientul-minune de care am amintit mai sus.

Recomandări: