Oxigenul, arma de temut contra acneei

Terapiile cu oxigen au devenit deja istorie pentru că, în prezent, mai marii producători ai industriei de înfrumuseţare au încorporat în creme, loţiuni şi în compoziţia fondului de ten diverse combinaţii de peroxid de hidrogen (care se desocmpune în oxigen şi apă), care pot avea exact aceleaşi efecte benefice asupra tenului.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Oxigenul, arma de temut contra acneei

Terapiile cu oxigen au devenit deja istorie pentru că, în prezent, mai marii producători ai industriei de înfrumuseţare au încorporat în creme, loţiuni şi în compoziţia fondului de ten diverse combinaţii de peroxid de hidrogen (care se descompune în oxigen şi apă), care pot avea exact aceleaşi efecte benefice asupra tenului precum terapiile cu oxigen din incinta SPA-urilor.

Astfel, cu o simplă cremă vei putea dispune de tot răsfăţul de la SPA la tine acasă, iar pielea ta îţi va mulţumi pentru acest lucru, căpătând un aspect luminos şi mai lipsit de imperfecţiuni.

„Acneea apare din cauza acumulării de bacterii pe suprafaţa pielii, iar peroxidul de hidrogen este binecunoscut pentru rolul său antimicrobian„, susţine dermatologul Eric Schweiger. De asemenea, oxigenul are capacitatea de a îmbunătăţi circulaţia sangvină şi de a grăbi procesul de vindecare a rănilor.

Prin urmare, data viitoare când mergeţi la shopping de cosmetice, aveţi în vedere ingredientul-minune de care am amintit mai sus.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Substanţele care pot creşte cu 80% riscul de avort
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030
Primul vaccin împotriva cancerului pulmonar ar putea fi gata până în anul 2030