Probleme cu greutatea si transpiratia

Felicia se straduieste are doua probleme pentru care cere sfatul specialistului.
  • Publicat:
Probleme cu greutatea si transpiratia
Probleme cu greutatea si transpiratia

Numele meu este Felicia si sunt din Galati, am 35 de ani si cred ca sunt cam grasa: am 1,65 m si acum am 80 kg. Acum 5 ani, am nascut prin cezariana, la externare cantaream 64 kg. In 4 luni, de la operatie am ajuns la 88 kg, iar de atunci duc o lupta continua sa slabesc.

Problema este ca eu nu reusesc sa slabesc, in ciuda faptului ca incerc pe cat posibil sa mananc sanatos si sa fac un efort constant ce-i drept, nu foarte mare pentru ca lucrez cam 10 ore pe zi. In afara de dificultatile pe care le am pentru a slabi, in ultimul timp, transpir extrem de puternic pe fata.

Aproape ca nu pot sa ma machiez, iar la fel de abundenta este si transpiratia pe spate, practic nu ma misc si transpir. Nu stiu despre ce e vorba si nici nu mai stiu cui sa ma adresez pentru ca de fapt sunt 2 probleme: greutatea si transpiratia (fara miros).

Transpiratia poate fi cauzata si de o afectiune la nivelul tiroidei sau paratiroidei, dar si pe fond vegetativ sau din cauza kilogramelor in plus. Acum, pentru a slabi in situatia ta este important sa activezi catabolismul, arderile, asa ca trebuie sa faci 5 ore de sport de intensitate medie, pe saptamana. Nu mai manca seara dupa ora 18.00 pentru a nu avea secretie de insulina noaptea, fereste-te de dulciuri si chiar de fructe prea dulci.

Afla mai multe din editia tiparita a revistei Ce se intampla doctore?

Citeste si CSID:Antialergicele si greutatea
                  In cautarea trupului perfect
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Afla totul despre virusul human papilloma
Afla totul despre virusul human papilloma
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”