CSID:Antialergicele si greutatea

Sfaturi pentru silueta.
  • Publicat:
CSID:Antialergicele si greutatea
CSID:Antialergicele si greutatea

Ma numesc Ana Maria, am 14 ani, 1,71 m si 70 kg. Cand eram mica, am avut o alergie la medicamente foarte groaznica, ma umflasem din cauza injectiilor prea puternice pentru varsta mea, tratament dat la momentul acela de o doctorita. Dar ca sa ma salveze trebuia sa imi dea un singur medicament, adica Claritine.

Am urmat tratamentul cu Claritine si doctorul mi-a spus ca in timp voi lua in greutate. Si asa a fost, in timp am luat in greutate. Iar acum vreau sa slabesc pentru ca mi se pare ca sunt prea grasa. Cum pot slabi? Am acasa aparate de slabit, dar fac gimnastica cat fac – cam 2 saptamani si apoi renunt. Ce as putea face sa slabesc? Pot lua pastile de slabit?

Sincer nu prea exista studii privind efectele pastilelor de slabit la copiii in crestere, cum esti tu, tocmai pentru ca se considera ca ar putea influenta maturizarea organismului si pot avea repercusiuni asupra diverselor functii. Pe de alta parte, nici nu esti un copil obez, ar trebui sa scapi de 10-12 kg in total, nu sunt atat de multe, dar nici nu este usor!

Trebuie cu ajutorul unui medic nutritionist sa initiezi un program foarte organizat de viata, hrana si sport, eventual si masaj sau alte terapii corporale usoare, complementare. Mergi te rog cu mama ta la un medic nutritionist si urmeaza dieta echilibrata pe care ti-o va recomanda si vei vedea cu adevarat rezultatele!

Citeste si Alergiile – boli ale civilizatiei
                 „Crezi si poti” cu Power Plate

Urmărește CSID.ro pe Google News
Ciupercile Intaresc sistemul imunitar
Ciupercile Intaresc sistemul imunitar
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”