Apa imaculata incetineste imbatranirea

Apa imaculata Qlarivia este rezultatul muncii de cercetare a unei echipe de medici romani.
  • Publicat:
Apa imaculata incetineste imbatranirea
Apa imaculata incetineste imbatranirea

Mai multe experimente au demonstrat ca apa cu continut scazut in deuteriu poate fi folosita cu rezultate deosebite pentru sanatate si fara nici un efect toxic.

Apa imaculata Qlarivia este rodul muncii de cercetare a unei echipe de medici romani si se utilizeaza ca supliment alimentar, in primul rand pentru a incetini imbatranirea. „Pe masura ce imbatranim, apa din organismul nostru imbatraneste si ea si retine din ce in ce mai multe reziduuri.

La copii si tineri, cantitatea de reziduuri este de 4 ori mai mica decat la o persoana in varsta. Daca izbutim sa inlocuim apa «poluata» din interiorul organismului cu o apa «nepoluata», atunci vom reusi sa dam o noua tinerete organismului”, a explicat Prof. Univ. Dr. Ioan Nedelcu.

Alte efecte ale curelor cu apa imaculata sunt: reducerea colesterolului si a lipidelor din sange, imbunatatirea metabolismului general, a starii generale, a somnului, digestiei, a imunitatii, a memoriei, imbunatateste aspectul pielii, trateaza anumite afectiuni, cum ar fi psoriazisul – prin aplicarea directa pe zonele cu probleme sau incorporarea in creme, reduce anxietatea si depresia.

Citeste si Cel mai scump pahar cu apa
Go Est!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”