Suplimentele care îți vor îmbunătăți considerabil viața sunt aici! (P)

  • Publicat:
Suplimentele care îți vor îmbunătăți considerabil viața sunt aici! (P)

Nutrilite a creat o nouă serie de suplimente care vor aduce un beneficiu considerabil în rutina ta zilnică, acoperind două nevoi care pot apărea pe parcursul unei zilei: Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop și Nutrilite Sleep Easy.

Perioadele aglomerate de proiecte și evenimente la job pot tulbura sau crea un deficit într-un stil de viață sănătos și echilibrat, unde oamenii aleg de cele mai multe ori să renunțe fie la un somn odihnitor, fie la o dietă alimentară echilibrată.

Tocmai de aceea, Nutrilite, cel mai recunoscut brand pentru vitamine și suplimente la nivel mondial, aduce în prim-plan două noi produse care vor substitui aceste nevoi.

În urma unui studiu realizat în 2020, a rezultat faptul că 32% dintre adulții din UE (cu vârsta peste 18 ani) suferă de oboseală și lipsă de energie, iar 41% dintre femeile din generația Millennials numesc aceste două probleme ca fiind probleme principale de sănătate.

Astfel, Nutrilite Can’t Stop, Won’t Stop – Fii de neoprit este un supliment creat în urma acestor nevoi. Un supliment alimentar care e pe bază de cofeină naturală provenită din mate, iar rolul principal pe care îl îndeplinește este acela de a reduce oboseala și a contracara lipsa de energie.

Acesta se prezintă sub forma unor pliculețe compacte, ce pot fi luate peste tot cu ușurință. Ingredientele care definesc acest nou produs sunt vitaminele B1, B6, B12, C și Mg, dar și extractul de mate care are proprietăți stimulatoare și tonice.

Paradoxal, acest stres care apare în momentele aglomerate poate rezulta în probleme de somn pe termen mediu sau lung. Același studiu menționat mai devreme a identificat și cum 23% din totalul populației europene suferă de probleme de somn, fiind una dintre preocupările care nu primează atât de mult când vine vorba de generația Millennials.

Această a doua nevoie este diminuată de către apariția Nutrilite Sleep Easy – Somn ușor, un supliment sub formă de jeleuri.

 

Aroma fructată și aspectul delicios contribuie și ele la a face acest supliment una dintre alegerile principale. Ingredientele care stau la baza acestui produs sunt: melatonina, vitamina B6, mușețel și extract de hamei.

Aceste noi produse sunt rezultatul a 85 de ani de experiență și moștenire Nutrilite, un brand care reușește să îmbine atât știința cât și natura, asigurând în același timp cele mai înalte standarde prin ingrediente de calitate și procese de producție de încredere.

Dacă crezi că e timpul să faci o schimbare pozitivă în viața ta, nu ezita să încerci noile produse Nutrilite!

#NutriliteForYou

#NutriliteWontStop

#NutriliteSleepEasy

#NutriliteMillennial

Pentru mai multe informații, te rugăm să vizitezi www.amway.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări:
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
Beneficii ascunse ale reflexoterapiei
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia
10 remedii naturale care alină arsurile la stomac și indigestia