5 reguli de la care nu mă abat ca să slăbesc sănătos

Când trebuie să slăbeşti mai mult, eşti mai motivat, rezultatele apar mai repede pe cântar, mai ales dacă excesul de kilograme se asociază şi cu retenţia de lichide.
  • Publicat:
5 reguli de la care nu mă abat ca să slăbesc sănătos

Vă tot povestesc aici cum mă străduiesc să dau jos cel puţin 5 kilograme, să mă modelez şi să am corpul pe care nu l-am avut niciodată. Dacă aţi trecut prin experienţa asta, ştiţi că nu e uşor. Când trebuie să slăbeşti mai mult, eşti mai motivat, rezultatele apar mai repede pe cântar, mai ales dacă excesul de kilograme se asociază şi cu retenţia de lichide.

Acestea se elimină rapid după câteva sesiuni de înot, drenaj limfatic şi un program corect de hidratare, cu cel puţin doi litri de apă pe zi. Iar dacă la toate acestea asociezi o dietă din care elimini pâinea, zahărul şi alcoolul, surpriza va fi şi mai mare când vei fi nevoit să-ţi schimbi în scurt timp garderoba.

Însă când vine vorba de modelare şi de eliminarea ultimelor kilograme până la silueta ideală e puţin mai dificil: chiar de la începutul programului, am simţit că trebuie să trec uşor către consecvenţa şi seriozitatea unui sportiv adevărat. Aceasta pentru că nu sunt nici la prima cură de slabire, nu mai am nici 20 de ani, corpul meu e obişnuit cu alimentele sănătoase aşa că trebuie să mă străduiesc puţin mai mult. Aşa că indiferent de starea mea de spirit, indiferent de tentaţiile culinare sau bahice la tot pasul, indiferent de sărbători, aniversări, petreceri şi alte “capcane”, eu ştiu că nu trebuie să mă abat de la următoarele reguli:

1.Consum proteine din belşug. Norocul meu este că-mi plac ouăle, peştele, lactatele degresate şi shake-urile înlocuitoare de masă de la Herbalife: toate mă hrănesc optim, au puţine calorii şi contribuie la construirea masei musculare.

2.Beau multă apă. Cel mai simplu gest este să-mi cumpăr dimineaţa o sticlă de doi litri şi să adaug puţin suc de Aloe de la Herbalife. În plus,  am mereu la mine un pliculeţ de Hydrate de la Herbalife 24 pe care-l adaug în sticluţa de apă pe care o beau în timpul antrenamentelor.

3.Merg de 5 ori pe săptămână la sport. Antrenamentele Ancăi Bucur, Miss Fitness Universe, de la World Class, sunt pur şi simplu pastila mea de energie, fără de care simt că nu mai pot să funcţionez.

4.Iau suplimentele cu Omega 3, Schizandra, vitaminele B, seleniu şi zinc de la Herbalife. Pe lângă faptul că-mi susţin efortul fizic şi-mi dau o stare de bine, îmi şi protejează articulaţiile suprasolicitate în timpul antrenamentelor.

5.Nu uit să mă relaxez. Pentru că nu am voie să consum zahăr şi alcool, răsfăţul suprem e un masaj săptămânal sau un drenaj limfatic, proceduri care contribuie la starea mea de bine.

Acum, e momentul să mă răsfăţ cu un baton proteic de la Herbalife înaintea unei ore de Body Pump cu Anca! 🙂

Urmărește CSID.ro pe Google News
Beatrice Osanu - Redactor-şef
Beatrice Osanu este unul dintre oamenii “Ce se întâmplă, doctore?” care a asistat la naşterea emisiunii în 2002 şi a revistei în 2005. În anii care au trecut de atunci, a cunoscut sute de medici, nutriţionişti, antrenori de fitness şi psihologi, dar şi celebrităţi care au inspirat-o, ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân
Recomandări: