Madonna, găsită leșinată în baie și transportată de urgență la spital

Solista pop a oferit noi detalii despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în luna iunie a acestui an.
  • Publicat:
Madonna, găsită leșinată în baie și transportată de urgență la spital
Madonna a fost la un pas de moarte

Madonna a fost dusă la un spital de urgență din New York, la finalul lunii iunie 2023, după ce a fost găsită în stare de inconștiență în locuința ei. Atunci, vedeta a fost internată la secția de Terapie Intensivă. Recent, artista a făcut noi dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut la vremea respectivă. A fost la un pas de moarte!

Madonna, găsită inconștientă și dusă de urgență la spital

La finalul lunii iunie 2023, Madonna (64 de ani) a fost găsită în stare de inconștiență în locuința ei din New York. Starea artistei era atât de gravă încât rudele ei „se pregăteau pentru ce e mai rău”, declarau membrii familiei sale pentru DailyMail.com. Ea a fost intubată și ținută câteva zile la secția de Terapie Intensivă.

Citește și: Madonna, în comă indusă 48 de ore, din cauza unei infecții bacteriene

Madonna a mărturisit recent că este un miracol că mai este în viață. după ce a fost găsită inconștientă pe podeaua apartamentului ei din New York.

Solista spune că este un miracol că mai este în viață

A fost internată în spital după ce s-a confruntat cu o infecție bacteriană gravă. Infecțiile bacteriene pot afecta orice parte a corpului, inclusiv pielea, sângele, creierul și plămânii.

Aceste tipuri de infecții pot duce la simptome ușoare, dar în cazuri severe pot duce la complicații grave, inclusiv sepsis, care pune viața în pericol. S-a raportat că Madonnei trebuia să i se injecteze medicamentul Narcan pentru a combate șocul ei septic, atunci când a primit îngrijiri medicale, scrie Mirror.

Ce simptome a avut

La momentul respectiv, simptomele fizice pe care cântăreața ar fi putut să le experimenteze includeau tensiune arterială scăzută, dificultăți de respirație, mâini reci și palide.

Într-un interviu acordat recent, Madonna a rememorat clipele dificile prin care a trecut.

Cine este persoana care a ajutat-o

Faptul că sunt aici chiar acum este un miracol nenorocit. Există câteva oameni din această cameră, în seara asta, care erau cu mine în spital. Există o femeie foarte importantă care m-a târât la spital… Am leșinat pe podeaua băii și m-am trezit la ATI”, a declarat ea, fără să îi dea numele femeii respective.

Din fericire, Madonna a reușit să-și revină rapid și să se întoarcă în turneu în doar câteva luni. Cu toate acestea, copiii ei sunt încă precauți cu privire la starea de sănătate a mamei lor.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân