Angelina Jolie a suferit o paralizie facială după separarea de Brad Pitt

  • Publicat:
Angelina Jolie a suferit o paralizie facială după separarea de Brad Pitt

Într-un interviu acordat publicației „Vanity Fair“, Angelina Jolie a oferit detalii despre divorţul dureros de Brad Pitt, despre cum a fost afectată ea şi cei şase copii şi despre cum i s-a schimbat viaţa. 

Angelina Jolie a suferit o paralizie facială după divorțul de Brad Pitt

Atunci când suferinţa inimii este foarte puternică, corpul ne „vorbeşte“, dă semnale, acest lucru fiind experimentat personal şi de Angelina Jolie. Separarea de Brad Pitt nu numai că i-a paralizat o mare parte a vieţii, dar, de asemenea, şi jumătate din faţă, potrivit spuselor actriței.

„Uneori, în familie, femeile se pun pe ultimul loc. Până când acest lucru se manifestă în propria lor sănătate“, spunea actriţa într-un interviu pentru Vanity Fair.

Paralizia Bell, cunoscută și sub numele de paralizie facială idiopatică, cauzează slăbiciune sau paralizia bruscă a unei părți a fetei, fapt ce duce la pierderea controlului asupra mușchilor faciali.

Pe lângă paralizia facială, Jolie s-a confruntat și cu anxietatea și hipertensiunea și a dat de înțeles că a preferat să sufere în tăcere decât să îi îngrijoreze pe copii.

„Pur şi simplu a fost cel mai greu moment, iar acum încă încercăm să ne revenim, toţi facem tot posibilul pentru a ne vindeca familia“, a precizat Jolie.

Vedeta a mai spus că îți petrece cea mai mare parte a timpului alături de copiii săi: „Ei sunt cei mai apropiați oameni pentru mine și viața mea și sunt cei mai apropiați prieteni. Suntem șapte oameni foarte diferiți, ceea ce este puterea noastră”, a încheiat Jolie.

O relație intens mediatizată, dar și una dintre cele mai glorioase de la Hollywood

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost împreună 12 ani și au reprezentat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Actrița a cerut divorțul în septembrie, 2016, solicitând în același timp și custodia celor 6 copii, 3 dintre aceștia adoptați – Maddox (16 ani), Pax (14 ani) și Zahara (12 ani) și 3 biologici – Shiloh (11 ani) și gemenii Vivienne și Knox (9 ani).

Citește și: Angelina Jolie, despre viața la menopauză. „Iubesc să fiu la menopauză! Nu mai vreau să fiu tânără”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân