Madonna, probleme grave de sănătate! I-au cedat rinichii și plămânii! Primele declarații

Solista pop a povestit în detaliu pentru prima dată despre clipele grele prin care a trecut în luna iunie a acestui an. A fost internată la terapie intensivă, iar medicii nu-i dădeau șanse mari de supraviețuire.
  • Publicat:
Madonna, probleme grave de sănătate! I-au cedat rinichii și plămânii! Primele declarații
sursa foto: Profimedia

La finalul lunii iunie, Madonna (64 de ani) a fost găsită în stare de inconștiență în locuința ei din New York, vedeta fiind transportată de urgență la spital și internată în secția de Terapie Intensivă. Despre momentele grele prin care a trecut atunci, cântăreața pop a vorbi abia acum. Iată declarațiile șocante! 

Madonna, dezvăluiri despre problemele de sănătate

Într-un interviu pentru The Sun, Madonna a povestit cum a fost la un pas de moarte în perioada în care a fost internată la ATI, în luna iunie a acestui an.  Regina pop a suferit de insuficiență pulmonară și renală, iar medicii i-au montat o canulă care conținea un medicament injectabil, pentru a o ajuta să supraviețuiască.

Artista a fost internată pe secția ATI din cauza unei infecții cu o bacterie periculoasă, care aproape că a doborât-o.

„Am fost în spital. Eram la Terapie Intensivă. Nu îmi funcționau plămânii, nu respiram singură. Rinichii mei au cedat. Am fost infectată cu niște bacterii despre care nimeni nu știe. Și există o rată a mortalității de 40%. Când m-am trezit mi-am văzut toți copiii în jurul meu și m-am gândit că asta mă va salva. Copiii mei mă vor salva”, a precizat Madonna.

Citește și: Ce este naloxona, medicamentul care ar fi readus-o la viață pe Madonna. Este folosit în caz de supradoză

Managerul său plângea lângă ea

Madonna a mai mărturisit că managerul ei, Guy Oseary, plângea lângă ea în timp ce vedeta se străduia să se ridice din pat și să meargă la toaletă.

Managerul meu a venit la mine și plângea lângă mine. Am venit acasă de la spital două săptămâni mai târziu și nimeni nu știa când mă voi face mai bine. El a mai spus: ‘Vrei să te întorci? Vrei să aibă loc turneul tău?’ Respiram oxigen printr-o canulă prin nas, abia mă puteam ridica din pat să merg la baie și am spus ‘da-mi două săptămâni să mă gândesc la asta”, a mărturisit solista.

Copiii au ajutat-o să se vindece

Madonna a recunoscut că a găsit puterea să răzbească datorită celor șase copii ai săi.

Mă consider Wonder Woman. Cred că pot depăși orice. Nu aveam puterea necesară. Nu aveam energie, mi-a fost luată. Așa că au trecut cele două săptămâni și abia mai aveam energie. Puteam să beau cafele, patru Red Bull. Nimic nu mă trezea. Nu aveam forță vitală. copiii mei m-au salvat. M-au făcut să continui și mi-am revenit mai repede decât ar face-o majoritatea oamenilor”, a mai adăugat aceasta.

Surse neoficiale din preajma ei au declarat că Madonna ar fi fost adusă la viață cu ajutorul unui medicament injectabil folosit de regulă pentru eliminarea efectelor toxice ale opioidelor.

Citește și: Ce este sepsisul, infecția care aproape a omorât-o pe artista Madonna

Sursa: The Sun
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân