Madonna, în comă indusă 48 de ore, din cauza unei infecții bacteriene

Madonna a vorbit despre momentul în care, în luna iunie a acestui an, a fost la terapie intensivă pentru câteva zile.
  • Publicat:
Madonna, în comă indusă 48 de ore, din cauza unei infecții bacteriene
Foto: profimedia

Madonna a vorbit despre momentul în care, în luna iunie a acestui an, a fost la terapie intensivă pentru câteva zile. Cântăreața în vârstă de 65 de ani a mărturisit că s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, care au culminat cu internarea ei la Terapie Intensivă și anularea concertului mondial, Celebration, care ar fi marcat 40 de ani de carieră.

Artista a contactat o bacterie agresivă și a ajuns pe mâna medicilor. Managerul Madonnei a anunțat pe Instagram că vedeta a fost nevoită să stea câteva zile la Terapie Intensivă.

Toate aceste detalii au fost dezvăluite în timpul show-ului din Brooklyn, New York, unde a menționat mulțimii că a fost în comă indusă timp de 48 de ore și a ținut să-i mulțumească profesorului ei de Kabbalah care i-a fost alături la spital în tot acel timp.

„Singura voce pe care am auzit-o a fost a lui. L-am auzit spunându-mi „Strânge-mi mâna””, a povestit Madonna mulțumii potrivit unui video postat de un fan pe platforma X (fostă Twitter).

Câștigătoarea Grammy i-a mulțumit și prietenei ei Shavawn, care se afla în mulțime și care a fost cel care i-a salvat viața când a dus-o la spital.

„Sunt câteva persoane foarte importante în încăpere în seara asta care au fost cu mine la spital. Este o femeie foarte importantă aici care m-a târât la spital. Nici nu-mi mai amintesc momentul. Am leșinat în baie și m-am trezit la Terapie Intensivă. Mi-a salvat viața”, a povestit artista.

Managerul artistei, Guy Oseary, i-a ținut la curent în acea perioadă pe fanii cântăreței privind starea ei de sănătate.

„A dezvoltat o infecție bacteriană gravă care a dus la o ședere de câteva zile la terapie intensivă. Starea ei de sănătate se îmbunătățește, dar este încă sub îngrijire medicală. Se așteaptă o recuperare completă. În acest moment, va trebui să întrerupem toate angajamentele, inclusiv turul. Vom împărtăși mai multe detalii cu voi în curând pe măsură ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și a spectacolelor reprogramate”, a scris la acel moment pe Instagram managerul Madonnei, Guy Oseary.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân