Doliu în familia Laurei Cosoi. De ce a murit mama actriței: „În ceea ce privește starea ei de sănătate auzisem clar că a recidivat…”

Apropiații Laurei Cosoi sunt în stare de șoc, dar unele surse susțin că aceasta se confrunta, din nou, cu probleme grave de sănătate.
  • Publicat:
Doliu în familia Laurei Cosoi. De ce a murit mama actriței: „În ceea ce privește starea ei de sănătate auzisem clar că a recidivat...”
Foto: Facebook Laura Cosoi

Laura Cosoi a anunțat pe rețelele de socializare că mama ei s-a stins din viață. Apropiații actriței sunt în stare de șoc, dar unele surse susțin că aceasta se confrunta, din nou, cu probleme grave de sănătate.

Cântăreața Dya, prietena mamei Laurei Cosoi, Ligia Cosoi, a vorbit într-un interviu despre situația cu care se confruntă familia actriței. Se pare că boala pe care mama vedetei a învins-o în urmă cu aproximativ trei ani a recidivat, iar astfel a pierdut lupta cu cancerul.

„Nici nu vreau să-mi imaginez prin ce trec fetele, Laura și Alina, plus toată lumea, toate cunoștințele. Era foarte apropiată de familie, de nepoțele, e șocant. În ceea ce privește starea ei de sănătate auzisem clar că a recidivat cancerul, știam că nu e bine, speram să fie ok. A fost șocant că am văzut o postare la Laura că postase ceva, un tort aniversar de la mama și apoi a anunțat că mama ei a murit, a fost șocant”, a declarat cântăreața Dya pentru Spynews.ro, scrie Ciao.ro.

Ligia Cosoi a fost foarte apreciată de toți cei care au cunoscut-o, iar moartea ei a lăsat în urmă numai durere. Mama actriţei a muncit din greu pentru a-şi face numele cunoscut şi a legat prietenii cu foarte mulţi oameni de-a lungul timpului.

„Noi am fost foarte apropiate, am lucrat foarte mult încă de la debutul meu în ceea ce privea toate coregrafiile pieselor pe care le lucram. E adevărat că a avut ceva probleme de sănătate, iar ulterior auzisem că ar fi recidivat acele probleme. E o veste șocantă pentru tot ceea ce înseamnă cultură, artă în general, doamna Ligia a fost și conferențiar universitar la Universitatea de Arte ”George Enescu” din Iași, eu sunt ieșeancă, mă leagă foarte multe amintiri, vorbesc așa cu un nod în gât, m-a devastat această veste, am văzut la Laura, am văzut postarea ei și ulterior multe colege de breaslă ne-am anunțat una pe cealaltă”, a mai spus Dya, potrivit sursei menționate anterior.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân